| sînziana24 a întrebat:

Ce pot face sa'l uit si sa'l scot din viata mea in ciuda faptului ca il iubesc enorm de mult:-

8 răspunsuri:
| Monica a răspuns:

Timpul le va rezolva pe toate.In primul rand, nu te mai gandi la el. Ignora-l cat poti de mult.Stiu ca e greu, dar in ritmul asta, il vei uita cat mai repede posibil.Incearca sa iesi cu altcineva, dar nu mai pune suflet intr-o relatie asa de mult!
Treptat, o sa il uiti. Ti-o garantez xD

| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a răspuns:

Pey timpul e cea mai buna solutie.lasa timpul sa treaca. fa lucruri care iti plac pentru ati capta atentia in asa fel incat sa nu te mai gandesti la el.incearca sa cunosti si sa iesi cu alti baieti si poate o sa iti placa altcinevahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie ca si tine...si cred ca totusi e mai important sa luptam pentru ei, nu sa luptam sa ii uitam.

| AnonimA a răspuns:

Buna pai inkearca sa inkepi alta relatie cu alt baiat asa il uitit pe baiatul acesta

| denisa_4752 a răspuns:

Trebuie sa-ti doresti chestia asta! in timp o sa reusesti 100%. trebuie sa ai rabdare, desigur. o sa intalnesti pe cineva care o sa te ajute sa uiti tot.acum nici nu stiu cauza pentru care nu esti cu el, desi spui ca il iubesti. daca nu se mai poate sa te impaci cu el.nu dispera, timpu vindeca tothappy bafta.

| monyk a răspuns:

Buna, e nevoie de vointa, daca tu iti doresti sa il uiti, vei reusi, doar ca e nevoie de timp... orice despartire de o persoana la care ai tinut si pe care ai iubit-o, e dureroasa... timpul vindeca toate ranile.
E bine sa fi optimista, sa lasi ceea ce a fost in trecut fara sa ai regrete, fa ceea ce iti place si bucura-te de viata; ocupa-ti timpul cu diferite activitati ca sa nu te mai gandesti la el. Evita sa il vezi, sa vb.cu el, nu il suna, nu il cauta, incearca sa privesti doar in prezent si nu in trecut.Ranile se vor astupa si poate o noua iubire te va face sa il uiti si sa fi fericita.
E greu sa uiti atunci cand iubesti, dar trebuie sa fi tare si sa treci peste, e greu dar nu imposibil.
De tine depinde, daca esti sigura ca vrei sa il dai uitarii, vei reusi, depinde cat de mult l-ai iubit, daca il iubesti enorm de mult, iti va lua ceva timp sa il uiti, dar accepta realitatea si gandeste pozitiv.
Nu se stie niciodata de unde sare iepurele si sigur mai sunt baieti cu care poti fi, nu e unicul de pe pamant.
Invata din greseli si atunci cand simti nevoia sa plangi, fa-o, descarca-te, apoi iesi la distractie, fa-ti noi cunostinte si nu asculta muzica trista ci vesela care sa te dispuna si nu indispuna.Bafta!

| ☆♥spery♥☆ a răspuns:

Știu cum ai putea face! Ți-o spun din propria experiență, și eu am încercat să uit pe cineva. Îți vând niște ponturi care sper să te ajute! Dar mai întâi trebuie să știi să te controlezi și să ai astfel de putere a minții, care nu e greu de obținut. Doar concentrare!
1. Încearcă să nu îl mai vezi, nu îți mai îndrepta privirea spre el. Evită-l!
2. Când îți vine în minte imaginea lui, uită-te la ceva din încăperea în care te aflii, spune numele unui animal de-al tău de companie( dacă ai), gândește-te la ceva frumos care nu are legătură cu el!
3. Îndepărtează din calea ta orice lucru care îți aduce aminte de el!
4. Încearcă să te gândești la faptul că el nu există pe lume, nu e real (presupunem prin absurd). Succes! Dar trebuie să ai răbdare, rezultatele se vor vedea cam în două-patru luni! Pa pa!

| ElectraAnne a răspuns:

Bunawinking si eu am incercat sa-l uit.dar era mult prea mult pentru mine.cu cat incercam sa mi`l scot din cap cu atat intra mai adanc,am sperat c`o sa fie ce`a fost, am luptat sa fiu ceea ce vroia el, dar sa nu ma poata avea... intr-un final mi-am atins scopulwinking

de uitat e greu
a incerca sa uiti o persoana pe care o iubestie ca si cum ai incerca sa-ti amintestide cineva p` care nu cunosti.

gaseste`ti un hobby si umple`ti timpul la maximwinking