anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce pot face sa ma dezvolt mai repede?
P. S.:Sunt fata si am 12 ani.

19 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Invata cat mai bine, fi cuminte si curata, si bucura-te de copilarie! Ai tota viata inainte, unde te grabesti?! Citeste, joaca-te, cultiva-te, invata limbi straine, etc...

| Picasso a răspuns:

Mai rabda un pic! nu trebuie sa faci nk!

| Dav7id a răspuns:

Cititul este baza pentru a-ti dezvolta intelectul.

| Narcis2007 a răspuns:

Sa astepti...

| Youcomewithmeinhell a răspuns:

P3ny ala vine de la Penis?

| xXx_6966 a răspuns:

Da ce ma parca mine e sfarsi tu lumii ...ai o viata intreaga inainte...totul e la timpul sau.nu te grabi.

| alexandru1991 a răspuns:

Ai timp sa cresti si sa te dezvolti. Nu te grabi ai timp de toate si de crescut si de relatii si de baieti si de invatat, ai timp de toate.

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Bun draga, vad ca toti de aici ti-o dat raspunsuri penibile. Deci depinde la ce vrei sa te dezvolti. Daca vrei moral, si anume increderea in sine, curaj, sa mai scapi de rusine, ideea e sa incerci sa te decizi tu sa fi mai deschisa. Daca fizic si anume in inaltime, muschi si tonifierea lor, si cum zicea cineva mai jos, "tate", si curutz, exista exercitii. Iti las idu in mesaj unde putem vorbi mai pe larg si despre mai multewinking:*

| AndreeaIonela29 a răspuns (pentru GeorGEBlaCKRidER):

Uite idul meu. sttefys@yahoo.com pentru că mă cheamă și ștefania și o să vorbim pentru că același lucru vreau și eu. mersi :X

| LittleAngellll a răspuns:

O sa te dezvolti cu timpul nu trebuie s faci cv anume. doar sa asteptihappy

| Adda24 a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic asa te dezvolti tu nu ai ce sa faci

| Pufu a răspuns:

Sa astepti, nimic altceva nu te va ajuta.

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru Pufu):

Total Neadevaratwinking

| Pufu a răspuns (pentru GeorGEBlaCKRidER):

(Daca ai fi vazut si restul intrebarilor puse de ea ti-ai fi dat seama ca dorea sa se dezvolte fizic)
La varsta de 12 ani crezi ca va putea urmari un program regulat de exercitii? Nu te dezvolti peste noapte indiferent ca faci sport, trebuie sa lucrezi mult si zilnic pentru rezultate vizibile.Si sincer, chiar si persoanele adulte se plictisesc uneori, mai ales un copil.La varsta ei ar trebui sa se bucure de frumusetile copilariei,nu sa faca sport pentru a avea tate si cur, e timp pentru orice, dar toate la randul lor!

| Codrutzz a răspuns:

Sex!

| InsanelyWicked a răspuns:

De ce te grabesti?
mai bine te-ai bucura de copilarie cat inca mai esti copila ~

| totTU a răspuns:

@5cuipici, D-soara vrea "tate", buze si cur, cum vede ea pe la TV.

Am eu raspunsul pentru tine, gaseste un Irinel de 12-14 ani sa investeasca "tzatzele" tale.

| MihaiTek123 a răspuns:

Nu poti face nimic.Sa stii ca unele fete se dezvolta mai greu dar asta este!

Întrebări similare