| Anxiousy a întrebat:

Ce pot face sa nu mai ma supar (nu ma supar mult doar asa putin) cand prietena mea iese cu fetele? Adica cateodata simt ca imparte timpul mai mult cu fetele decat cu mine, ne-am vazut ieri dupa 5 zile in care nu ne-am vazut iar azi iese cu fetele si i-am zis distractie placuta dar in sinea mea vroiam sa ies eu cu ea sad Ce pot face sa nu mai ma supar la chestia asta? Oricum acum ies si eu cu baietii dar vroiam cu ea happy

6 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

(iarasi tu? sad )
CE poti sa faci? Sa o lasi! Fata asta nu-si baga mintiile in cap. Pentru inceput ai facut foarte bine ca ai iesit cu prietenii tai. Eu zic ca e momentul sa te impui. Zic asta deoarece iti cunosc povestea, ti-am mai raspuns la intrebari. Ai mare grija ce faci, in acest fel nu puteti continua. Ce ti-a zis cand a-ti vorbit?

| Marry410 a răspuns:

Spune-i ca vrei sa iesi cu ea..noua fetelor, ne place sa ne spuna un baiat ca vrea sa aiba parte si de noi tongue

| yuly04 a răspuns:

Chestia e ca se cam foloseste eu stiu foaaarte bine chestiile astea si te inteleg ceea ce trebuie sa faci e sa nu pui la suflet toate prostiile bine ii faci ca iesi cu altcineva dar discutati intreab-o ce vrea de la tine de ce nu iti zice daca vrea sa fiti prieteni sau nu spuneti punctul de vedere nu o lasa sa faca din tine tocana....succes

| Iulya_5757 a răspuns:

Nu iti cunosc povestea, dar din ce am citit in raspunsurile de mai jos : este destul de urata situatia ta! Singurul sfat pe care ti l-as putea da ar fi sa nu lasi : "sa te ia de prost"! Daca ati vorbit si ai incercat sa clarifici lucrurile si ea tot nu inceteaza inseamna ca nu ii pasa de tine (sau de sentimentele tale). In cazul acesta singurul lucru ce ar mai fi de facut ar fi sa spui "STOP" si sa termini relatia ca un barbat ( adica onorabil...pana nu o sa o faca ea -cand o sa se plictiseasca- si tu sa cazi de prost).

Sper sa imi urmezi sfatul happy... Mult succes!

| Anxiousy explică (pentru Iulya_5757):

Nu pooot! O iubesc prea mult orice mi-ar face eu tot continui sa o iubesc, nu stiu ce mi-a facut, o vad numai pe ea, habar n-am de ce sunt asa, si ma sunase cand eram cu baietii si mi-a zis ce fac si i-am zis ca sunt cu niste baieti si niste fete si mergem la terasa mi-a spus "nu vrei sa vii la mine sa ne vedem si noi ca am terminat cu fetele" si i-am zis nu ca ma duc la terasa nu am cum sa plec asa si a zis "se vede ca nu tii la mine nu iti este dor de mine" si i-am zis ca eu dinnainte sa iasa cu fetele i-am zis daca ne vedem si a zis nu si nu am comentat nimic am lasat-o sa plece si acum ea se supara?

| Iulya_5757 a răspuns (pentru Anxiousy):

Ea este suparata din aceeasi cauza din care ai fost si tu! Se considera data la o parte si crede ca tu ii consideri pe prietenii tai mai importanti decat ea. Am mai intalnit un astfel de caz (la doi colegi). Se intalneau doar o data pe zi, el statea toata ziua cu prietenii lui si ea ii reprosa mereu asta. Dar ei cu toate astea se iubeau foarte mult pentru ca in decursul unui an s-au despartit de 3 ori si de fiecare data s-au impacat. In astfel de situatii trebuie sa lasi tot timpul de la tine. Sa nu incerci sa te ghidezi dupa motto-ul " Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte" : daca ea a facut asa, acum sa-i intorci si tu la fel!

Orice ai face : BAFTA! si orice ai alegere ai lua "Follow your heart!" (pentru ca numai ea te poate ghida cateodata!)