Roxynikkkk draga o viata ai si ti-o petreci plangand si suferind,nu merita nimeni pentru care sa faci asta,capul sus,fi otimista si distreaza-te cat mai poti pentru ca tineretea trece,vin adevaratele suferinte,necazuri, bucurii, copii, familie, obligatii...
1-destainuete cuiva(unui necunoscut)
2-iesi cu prietenii
3-iesi iar cu prietenii
4-fa-ti rost de un HOBBY
Iesi in oras cu prietenele, uitate la comedii mai iesi pe afara gasesteti o ocupatie care sa nu te mai faca sa te gandesti la accea persoana, ba chiar incearca sa cunosti oameni noi! bafta
Hei bunaa la fel e si la mine si eu is foooooarte suparataaa da-mi id si vb mai muult ok?/
Da-mi-l tu...
Ok fetelerebele101 ))
Sa plangi nu e ceva gresit...te eliberezi... oricum nu o sa uiti niciodata dar nu o sa te mai deranjeze cu trecerea timpului
Eu la fel dar am constatat ca nu e nevoie sa facem asat capul sus si incearca sa uiti persoana. daca nu se primeste aduti aminte ca el nu sufera dar se distreaza asa si tu capul sus.
Buna!
1. Incearca sa iti gasesti o ocupatie, ceva care sa iti distraga atentia.
2. Vorbeste cu o prietena, descarca-te! Ai nevoie!
3. Iesi din casa!
4. Numai astepta pe mess/facebook/telefon sa vezi un semn de la persoana respectiva!
5. Iesi afara cu prietenii, distreaza-te!
6. Si cel mai important: MOVE FORWARD!
Pfff hai sa incercam sa fim puternici amindoi oricit de greu ne ieste vom reusi app facem schimb de id sau skype
Stiu cum te simti si eu trec la fel printr-o astfel de situatie dar... uital ca este cel mai bine...
Stiu ca e cel mai bine, dar e foarte greu...
Daca e foarte greu...incearca sa te duci la un alt baiat poate il vei mai uita cat de cat