Pai, foarte dragut ceea ce a facut fostul tau prieten putini baieti fac lucrul acesta Eu cred ca totusi inca mai tine la tine, daca a stat si singur cat timp ati fost despartiti, dar nu stiu motivul despartirii voastre Daca tu tii la el, te sfatuiesc sa te impaci cu el pentru ca orice om mai merita o sansa Poate s-a schimbat si si-a dat seama ca te iubeste si de asta nu vrea sa te piarda
Eu zic sa va impacati, insa e hotararea ta
Succes in tot ceea ce hotarasti sa faci>:d< Te pup si ai grija de tine
Poi fiecare are o a 2-a sansa, eu zic sa te impaci cu el, si vezi ce comportament are, si daca e asa cum a fost mai de mult atunci lasa-l.
Daca un baiat/barbat face asta pentru. o fata/femeie inseamna ca el chiar tine la tine si ii pare rau pentru. ceea ce a facut deci eu iti sugerez sa-i dai o sanse pentru. ca o merita.
Draga mea sfatul meu este sa te impaci, in aceste 2 luni cred ca si-a dat seama de ceea ce a facut si cred ca nu o sa mai faca, si in plus fiecare om merita a 2 sansa...
P.S si eu am trecut prin asa ceva si mi-am iertat iubitul si acum sintem impreuna si e mult mai schimbat...
Ascultati inima...bafta scumpo...
Eu cred ca merita o a2a sansa. Daca nu ii pasa cu adevarat de tine de ce ar mai fi facut gestul asta? Putea foarte simplu sa isi caute alta.nu sa se roage de tine sa il ierti, sa isi calce pe orgoliu. Daca ica tii la el, indicat ar fi sa ii acorzi o a2a sansa.
Acuma depinde si de cat de grave au cele infaptuite de el. nu stiu ce sa zic, e alegerea ta, dar daca as fi in locul tau eu i-as mai da o sansaaa.
Eu zic sa te impaci cu el. Am trecut si eu prin asta. i-am acordat inca o sansa si nu`mi pare rau deloc
Eu te sfatuiesc sa-ti asculti inima. Daca ea iti spune sa te impaci cu el, atunci fa`o!
Eu am avut nevoie de o sansa dar n"am primito.si chiar mia parut rau...asa ca daca inca mai tii la el asculta"ti inima si dai inca o sansadaca o sa te dezamageasca o sa"ti fie mai usor sa treci peste...succes