anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce pot sa fac daca imi place de o fata careia i-am mai spus ca imi place de ea dar a crezut ca e o gluma, iar azi cand am vrut sa ii zic a inceput sa vorbeasca de fostul prieten adica ce ziceti sa ii spun, sa o las balta sau sa mai astept pana trece de fostul?
MULTUMESC. big grin

Răspuns Câştigător
| MisFit20 a răspuns:

Nu o lasa sa-i treaca, fa-o sa-i treaca. Lupta pentru ea daca o iubesti, fa-o a inteleaga ca nu e o gluma, asta in caz ca ti la ea.

8 răspunsuri:
| Analytical a răspuns:

Ce m-am saturat de voi "suferinzii".
Copiiiiiiii trebuie sa incerce sa invete si sa nu se "maturizeze" in gimnaziu. Cum zicea una... laughing)

| neutrino a răspuns:

Las-o balta, fata nu te place, treci la urmatoarea de pe lista.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asteapta sa se linisteasca, sa inteleg ca s-a despartit de prietenul ei de curand?

Răspuns utilizator avertizat
| suntZeu a răspuns:

Frate,hai sa iti dau o veste buna si proasta in acelasi timp.Momentul oportun nu exista.Intelegi de ce e proasta si de ce e buna? ar fi bine sa da.Ca ai actionat prost nu intru in detalii.A vorbit cu fostul si intrebarea e, si cui ii pasa? Tu vezi-ti de treaba cu ea si lasa-l pe fostul pe tine te intereseaza fata nu fostul, sau n-ai perseverenta.Dai bataie si evita formularea directa "Imi place de tine" pentru ca e gresita din mai multe sensuri si iti dau doar 2 ca is lenes azi.

1.Mai corect spus vrei s-o cunosti mai bine pentru inceput, daca te-ai indragostit si nu poti dormi noaptea ca ai vazut-o si sti ca nu-i a ta e o problema.
2. Abordarea indirecta, si jocul de tatonare e sarea si piperu, daca nu sti sa-l folosesti pentru tine te-ai ars ca mititei pe gratar.

Bafta

| AnalbagBannatPeNedrept a răspuns:

A crezut ca e o gluma pentru ca tu esti o gluma

| miru20cmrecords a răspuns:

Renunta nu este pentru tine.

| ana14love a răspuns:

Asteapta pana trece peste, poate chiar la iubit, si daca te intelegi bine cu ea asteapta pana trece peste si spune-i ca de fapt nu ai glumit cand ai spus ca o placi.