anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce pot sa fac?sad Imi place enorm de mult de un baiat cu 2 ani mai mare decat mine ( el este in clasa a IX-a si eu a VII-a ) Cateodata, dupa felul in care imi vorbeste imi da de inteles ca ma place dar nu e nimic sigur thinking Cand am vorbit prima data nu ne cunosteam deloc, i-am luat id-ul dupa faceb. si e din acelasi oras cu mine 1-2 cartiere distanta:d Cum spuneam, cand am vorbit prima data nu ne cunosteam absolut deloc dar vorbeam de parca ne stiam de cativa ani buni. Atunci, in primele zile mi-a zis ca sunt f mica pentru el desi nu vorbeam despre o relatie thinking Acum cred ca nu il mai deranjeaza nimic pentru ca vad ca nu mi-a mai " reprosat " nimic in legatura cu varsta mea. Intrebarea mea este: Cum sa il abordez sau ce sa ii spun in legatura cu sentimentele mele dar sa nu ii dau de inteles ca sunt disperata dar el sa inteleaga in acelasi timp ca eu chiar vreau sa fiu cu el si de asemea vreau o relatie serioasa. Funda + vot :d

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Problema este ca la varsta ta nu este bine sa-ti incepi viata sexuala. Si el poate se gandeste la asta, asa ca nu-i bine sa ai o relatie serioasa cu el, deocamdata.
Dar daca el nu si-a inceput inca viata sexuala si nu il 'arde' sa si-o inceapa, atunci se poate sa aveti o relatie frumoasa (pana cand o sa ai catre 17 ani si o sa o faceti si apoi o sa inceapa problemelehee hee ). big grin
Nu trebuie sa-ti pui sentimentele pe tava, mai bine lasa-l pe el sa ia initiativa, sa te invite la plimbare, cofe, etc. si cand deschide subiectul, ii raspunzi dupa caz.

0 răspunsuri: