anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce pot sa fac?imi place foarte mult de un baiat dar am doua probleme:1.Ii placa de alticeva si 2.am aflat de curand ca fumeaza cea ce ma cam deranjeaza.Ce pot sa fac?(fara glume ca n-am chef)sad

7 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Asta e daca fumeaza, ar trebui sa-ti placa de el si asa, insa daca lui ii place de cineva, cam este o probleme...^_^ Cred ca ar trebui sa-ti ocupi timpul cu cineva caruia chiar ii pasa de tine. happy

| Anonimanonimus677 a răspuns (pentru Crisu):

Peste faza cu fumatul cred ca pot sa trec deoarece am aflat de-o saptamana ca fumeaza si inca il plac enorm de mult...insa pe aia care o place deja o uram si acu imi vine sa o omor.Sunt naturala in preajma lui insa incerc sa stau cat mai mult timp pe langa el dar...nu mai stiu ce sa mai fac!cryingsad

| Crisu a răspuns (pentru Anonimanonimus677):

Acorda-i timp, e posibil sa realizeze cum esti tu de fapt, si sa o lase pe ea, insa daca nu este asa, ar trebui sa te gandesti sa-ti gasesti pe altcineva. Nu merita sa te ti dupa o persoana, care nu vrea sa aiba de aface cu tine. :*

| Anonimanonimus677 a răspuns (pentru Crisu):

Nu la asta m-am referit! Mie mi se pare ca lui ii place prezenta mea, am si stat in banca imipreuna la scoala si glumeste cu mine, pe holuri daca nu-l bag eu in seama ma baga el in seama si tot asa.Dar cred ca ma place doar ca prietena...ca cea pe care chiar o place e cealalta de care am zis eu.sadNoi doi suntem prieteni foarte buni, ba chiar la un moment dat am avut impresi(desi era numai in capul meu)ca ma place macar putin dar... dupa cateva zile am aflat ca nu ma place si am zis ca mor.In fine, daca o place ar trebui sa gasesc pe altcineva dar nu pot sa-l uit.Il plac foarte multsad

| Crisu a răspuns (pentru Anonimanonimus677):

Ba da poti! Mai devreme sau mai tarziu tot a-i sa-l uiti. Si...intr-adevar te place doar ca prietena. Timpul vindeca orice rana! :*

| AnonymTPU a răspuns:

Esti urata. baiatu nu te vrea SHUT UP!

| Crisu a răspuns (pentru AnonymTPU):

Ce uraaaaaaaaaaat! straight face