| Frisky_8761 a întrebat:

Ce pot sa fac in cazul acesta? Sa va povestesc, deci. sunt cu un baiat de 7 -8 luni si acum 5 min am aflat ca el mai e cu o fata.Cand am aflat simteam ceva...nu stiu dar numai aveam mult si plangeam in fine, dupa mi-a zis o persoana ca el mi-a dat ignore de pe un id ca sa nu vada prietena aia a lui.si caand am citit asta am inceput sa plangsad pur si simplu il iubesc.recunosc ca si eu am mai facut tampenii in relatie. dar il iubescstraight face. si faza e ca el e cu aia de o luna.si eu acum 2 saptamani vorbisem cu el ceva de genu "daca raman insarcinata ce facem?" iar el a zis ca s`ar bucura ca l`am creste impreunastraight face...chestiile astea m`au afectat mult.nu stiu ce sa fac.imi puteti da un sfat va rog frumossad?

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu nu as crede asa ceva despre partenerul meu, indiferent cine mi-ar spune-o. As discuta cu el problema absolut serios, dar fara tragesii inutile. Ma indoiesc ca este adevarat.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Depinde de la cine ai aflat asta... poate acel cineva vrea sa va desparta si a inventat ca el ar avea pe altcineva. vorbeste cu el. nu lua o decizie pana nu esti sigura ca te inseala. daca e adevarat atunci inseamna ca nu te iubeste si cel mai bine e sa-l uiti ca nu te merita...

| ATHOS a răspuns:

Cred ca trebuie sa aveti o discutie extrem de serioasa impreuna astfel incat sa te lamuresti pe deplin asupra situatiei. Abia dupa aceea vei putea lua o hotarare.
Bafta!

| Sexygirl2000LOVE a răspuns:

Ai doua solutii:
1.incerici sa vorbesti cu el si daca nu intelege chiar si cu greu trebuie sa il lasi balta.
2.nu te da batuta.arai fetei alea cinei sefa.calco in picioare si arata-i iubitului tau ca pe tine te merita si numai pe tine

| Ambrus a răspuns:

Mergi la aia, ii **** 2 palme si ii spargi botu'. La prietenu' lasa-l. Te-a inselat. Daca nu il lesi esti o proasta. happy Fara suparare!

| Alex20_8915 a răspuns:

"recunosc ca si eu am mai facut tampenii in relatie" te-ai gandit ca poate exact aceste tampenii l-au facut sa-si gaseasca pe altcineva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma daca tia traso asa pe la spae fu mi s-a intamplat asta si mie ma intristat! daca o ma va vreo data pe asta o ucid ma deci daca face asa gasesteti pe alt si sa vedeti daca mere bine relatia vastra