| IryLoveShadow a întrebat:

Ce pot sa fac? Nici cum nu ma mai inteleg cu prietenul meu. Tot timpu kauta motive de cearta. Ce inseamna asta? ajutati-ma cu sfaturi si kei d facut... Funda

5 răspunsuri:
| oananecula a răspuns:

Sti ai auzit chesti de genul "Studiazal" sau asa ceva... nici tu nu intelegi recunoaste. Trebuie sa vezi totul incepe de undeva gandeste-te si ce ai facut tu si ce a facut el. Daca e vina lui si te-ar "iubi" nu v-ati mai certa dar daca e vina ta e cu totul altceva crede-ma!big grin SUcces

| Rockart a răspuns:

Poate aveţi nevoie de o pauză. Cine ştie... Cel mai bine ar fi să vorbeşti cu el despre asta. Să-l rogi să-ţi spună sincer dacă e ceva în neregulă.

| amoremioX a răspuns:

În fiecare cuplu există dispute, care, dacă nu sunt oprite la timp, pot degenera şi pot face rău relaţiei. Căci ştii cum se spune, buturuga mică poate oricând să răstoarne carul mare! De la a lăsa o farfurie nespălată şi până la faptul că el este mai blând cu copilul, sunt situaţii care te pot scoate cu uşurinţă din sărite. Uneori barbatii se lasa manati de furie si spun lucruri pe care poate nu le-ar dori sa le rosteasca. Sub nicio forma nu este cazul sa jignesti persoana de langa tine, caci aceasta se va simti extrem de ranita si va crede ca asta este parerea ta in permanenta despre ea. Inspira adanc si nu uita sa fii in permanenta delicat cu cel de langa tine, chiar si atunci cand va certati.
Dacă vă tot certaţi pe aceste subiecte săptămână de săptămână, vei ajunge să nu te mai simţi confortabil lângă persoana iubită. Iată cum trebuie să reacţionezi, astfel încât să îngropi elegant şi sigur securea războiului.

Situaţie: este sâmbătă după amiază şi trebuie să mergeţi la o zi de naştere. Ca de obicei, el este gata cu o jumătate de oră înaintea ta. De aceea, sătul să te tot aştepte, căci majoritatea bărbaţilor sunt certaţi cu răbdarea, devine nervos, îţi vorbeşte pe un ton ridicat şi te grăbeşte. Iar tu, vâzându-l aşa, parcă nici nu mai ai chef să pleci! nu lăsa micile lui răutăţi să te supere, ci încearcă să-i răspunzi cu o glumă. Umorul este cel mai indicat în aceste momente. Vei vedea că atmosfera se va destinde imediat, iar el va uita de mica ta întârziere. Nu este deloc indicat să-l critici, căci riscaţi să începeţi o mare ceartă şi să stricaţi toată plăcerea unei întâlniri minunate, alături de prieteni sau de rude, multe femei se plâng de faptul că partenerii sunt, nu de puţine ori, morocănoşi şi încruntaţi. Le supără faptul că nu au fost aşa dintotdeauna şi pun această stare pe seama lor. La rândul lor, bărbaţii simt că partenera nu este în largul ei. De aceea, norii care aduc cearta plutesc în aer. Căci fiecare are câte ceva de reproşat, când îl vezi trist, gândeşte-te că poate are nevoie de puţină intimitate. Nu începe să-i faci reproşuri sa să-l întrebi de o sută de ori dacă este supărat pe tine. Lasă-l singur şi vei vedea că se calmează. În niciun caz nu dramatiza şi nu te învinovăţi pentru starea lui. Viaţa în doi implică şi astfel de momente, important este să înveţi să treci peste ele fără certuri, trage o gură de aer în piept, fă un efort şi nu i arunca în faţă propoziţii precum: m-am săturat, fiindcă tu nu mă asculţi niciodată! Mult mai bine este să-i spui: când vorbesc cu tine, am mereu impresia că tu eşti prezent în dicuţie şi că ai înţeles că am nevoie de ajutorul tău. Însă văd că nu este aşa, ceea ce îmi provoacă tristeţe. Data viitoare nu numai că nu va uita, dar va veni şi cu o floare.

| DeeaMarry a răspuns:

Sa te intrebi daca mai are rost sa continuati relatia asa, dupa ce discuti cu el si aflii de ce cauta motive de cearta tot timpul.

| HitlerAdolf a răspuns:

Cauta-ti pe altu... o fi gay iubitatu