Timpul, doar el te poate ajuta
Si eu am patit asta.
Am fost foarte mult timp impreuna
Timp de 8 luni de la despartire, in fiecare zi ii "controlam" facebook-ul si ask-ul sa vad daca nu are alta prietena, plangeam noaptea, numai la el ma gandeam, si in asta 8 luni am avut 4 iubiti, dar degeaba, pana la un moment dat, cand chiar m-am plictisit, am inceput sa il uit. vorbim doar o data la 2-3 luni, ne salutam pe strada si atat.
O sa-ti treaca si tie cu timpul, o sa vezi incearca sa te apropii de alt baiat, nu ca iubit. Ca cel mai bun prieten, si o sa vezi ca o sa ti la el, si intre timp poate la altul, si o sa uiti de asta
Funda?
Iubirile tineretii nu pot fi uitate niciodata: ele fac parte din trecutul tau, din viata ta.
Paradoxal a uita pe cineva se poate petrece si in urmatorul mod: te vezi in fiecare zi cu el si-i observi foarte obiectiv caracterul. Notezi fiecare lucru prost si bun. Faci o balanta si poate cine stie? nu a fost chiar asa rau.
Nu mai are rost sa cataresc nimic pentru ca relatia noastra a luat sfarsit pentru ca nu a mai vrut el si in plus el este intr-o relatia cu altcineva si nu vreau sa ma implic. Daca el a ales sa puna punc relatiei inseamna ca nu ma mai iubeste al motiv nu am.
Gandeste-te si la momentele neplacute petrecute impreuna-in orice relatie exista, mai gandeste-te la motivele despartirii.
Timpu rezolva totu, daca e neaparat nevoie sa uiti nu ai ce face, viata merge inainte si s-ar putea sa gasesti pe altcineva care sa te merite. Nu exista reguli pentru nimeni toata lumea a trait macar o data in viata asa ceva. Se va rezolva si daca ne spui si ce s-a intamplat poate te ajutam cu niste sfaturi. Bafta.
Trebuie sa-l uit pentru ca nu mai exista nicio sansa de impacare pentru ca el a pus punct relatiei si acum este cu altcineva si nu am cum sa ma implic in relatia lui, trebuie sa il las sa fie fericit chiar daca nu este in prezenta mea.
Sterge tot ce tine de el, ia-ti timp liber doar pentru tine.Nu te plimba nici odata singura, ia o prietena cu tine! Si daca l vezi, o sa treci mai usor pelabga el!