| Lampardinho a întrebat:

Ce pot sa-i dau cadou unei fete sa o impresionez?:X:X dau fundita

8 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Un vibrator

| alylove15 a răspuns:

Daca fata aceea e prietena ta ar fi bine sa ii faci cadou o inimioara pe care sa scrie,, te iubesc'' si un trandafir.Dar daca e doar o amica ar trebui sa ii iei ceva care sti ca ii place

| Barbiiie95 a răspuns:

Depinde de fata,dar cred ca ar fi incantata daca ai incerca sa ii faci o scurta poezie,scrii poezia pe o foaie cartonata de culoare roz sau aflii culoarea ei preferata,dupa asta pui foaia frumos intr-un plic (ai putea s-o scrii la calculator si s-o scoti la imprimanta ar iesi mai frumos) sa continui,pui foaia intr-un plic si ii cumperi si un trandafir sau o mica atentie (inel, lantisor, bratara) cred ca o sa fie incantata.Multa bafta

| Jeanny22 a răspuns:

Depinde,in calitate de ce persoana o sa il daruiesti. Vrei sa-i faci cadou unei prietene, asa ca intre prieteni buni? sau vrei sa cuceresti o fata mai speciala?
Daca e o veche prietena, trebuie sa te gandesti la ceea ce ii place ei in special, dar daca este o fata noua pentru tine, pe care vrei sa o cunosti mai bine, ar trebui sa alegi bijuterii.Oricarei fete ii plac bijuteriile. Dar trebuie sa ai din nou grija, caci trebuie sa tii cont si de personalitatea ei (daca nu ai vorbit inca atat de mult cu ea, bazeaza-te pe vestimentatia ei ).Haide ca nu e chiar asa de greu... Poti incerca si cu lumanari mai speciale, sau cu un obiect decorativ!
P.S. Daca vrei sa fii sigur 100% ca o sa-i placa, incearca trandafiri si ciocolata. O sa-ti sara in brate!
P.S.P.S.Da, stiu ca e greu cu fetele...dar asa suntem noi, mai complicate!happy
Jeanny22!

| 阿雷克桑德拉 a răspuns:

Un papitzoi de plus imens ar fi perfect! si pe langa el un trandafir rosu. sau daca te tine buzunarul, un buchet mare de trandafiri rosii, si in mijlok unu galben sau roz. e perfect! pe langa, daca e o fata pe care vrei s-o cuceresti, in bratzele papitzoiului de plus poti atasa o mica scrisoare intr-un plik, cu o dedicatie, ceva, o poezioara cu care ai putea s-o impresionezi. continutul scrisorii depinde de sentimentele tale fata de ea.

| OctaLoL a răspuns:

Pai fa-i un buchet de flori sau un tradafir.Si daca nu mere fa-i cadou un catelus micut si dragalas.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce zici de un papagal? Bafta!
da-mi un vot, te rog! http://www.econcurs.com/concurent-Bratulescu%20Sorina.html

| PetruIfrim a răspuns:

Eu zic sa-i scrii o scrisoare si o bagi intr-un plic si dupa cumperi un trandafir rosuwinking

Întrebări similare