Asta e decizia ta
nu am de unde sa stiu daca o iubesti cu adevarat
dar hai sa iti spun un plan
deci.incearca sa iti faci o iubita la care chiar sa tii si sa o iubesti foarte mult. apoi iesi cu ea intr-un loc in care sta cel mai mult fata de care tot vorbesti si asa o sa te vada pe tine si pe fata cea noua si o sa se simta foarte prost, crede-ma!
sau, mai am unul
intalneste-o, stai fata in fata cu ea si termin-o cu timiditatea pentru ca fata incepe sa fie nesimtita, spune-i ce simti pentru ea si spune-i cum te simti si mai adu-i si aminte cum erati voi in prietenie si asa pentru ea o sa fie ca si cum i-ai fi tras o palma
succes! oricum. uita de ea, fata nu are timp pentru tine
Nu mai are rost sa incerci petru ca e clar ca ea nu te vrea. pentru ea tu ai fost un bun prieten, si doar atat. si odata ce a vazut ca tu iti schimbi sentimentele fata de ea s-a retras. ea poate are pe altcineva, tu nu are rost sa stai sa suferi dupa ea. spui ca nu poti accepta gandul ca te-a refuzat, e normal. dar daca ea nu te iubeste decat ca pe un prieten nu ai ce face. si prin faptul ca sentimentele tale de ale ei sunt diferite, prin asta s-a stricat si relatia de prietenie si nu iti mai raspunde nici la telefon. practic nu vrea sa mai aiba de-a face cu tine. incearca sa nu te mai gandesti la ea, chiar daca iti e greu, si incearca sa iti faci alte prietene eventual o iubita. nu poti iubi la nesfarsit pe cineva care nu te vrea. succes!
Binenteles ca si-a dat seama si babyisabela are dreptate in toate privintele si eu am fot intr-o situatie asemanatore cu o colega de-a mea. Eram foarte buni prieten insa intre timp m-am indragostit de ea si a observat acest lucru fara ai spune ceva si pentru o perioada de timp a devenit distanta fata de mine insa eu am acceptat faptul ca noi doi nu putem fi decat simpli prieteni si astfel am ramas in continuare amici
Eu cred ca cel mai bine este sati ei orce gand de la eaata merge inainte.iti spun din propia experienta.viata merge inainte.esti tanar ai tot timpul sa-ti faci un viitor.eu iti doresc mult succes in viata. aaa si inca ceva.incearca si trateaza cu indiferentapt.ca doare cel mai tare. ok.
Poate uneori viata te inpinge la anumite esecuti. dar trebuiesc invinse.si sti de ce
? iti voi spune .dzeu.ne daruit o viata tineri nu vom ramane tot timpul disfruta nu te comsuma in tine insuti chiar daca ai ceva ce te apasa in suflet spune-i cuiva mamei tale incearca si povestestei mamei tale problemele pe care le ai.pentru.ca o mama iti poate da tot timpul un sfat bun.nu te lua dupa lume.intradevar iubirea este cel mai perculos sentiment incat te face sati pierzi mintile dar daca gandesti o clipainaintea iubirii vei castiga. iti spun pentru ca si eu am trecut prin clipe extrem de grele alei iubirii dar cu puterea bunului dzeu.am trecut.iti doresc mult mult succes.indiferenta doare cel mai tare.