| Dooolce a întrebat:

Ce pot vorbi pe mess cu baiatul de care mie imi place? ce discutie sa abordez?

Răspuns Câştigător
| Andreutsa25 a răspuns:

Pai depinde de situatie... daca baiatul nu stie ca tu il placi,ati putea vorbi foarte multe chestii,mai ales daca aveti hobby-uri in comun. Puteti vorbi despre lucrurile care va plac,despre lucruri haioase, ii poti arata laturi ale personalitatii tale, poate chiar sa ii spui ce simti pentru el...Eu sunt de parere ca lucrurile acestea vin de la sine, in momentul in care stati de vorba gasiti si subiecte.Iar daca baiatul stie ca tu il placi si el iti impartaseste sentimentul atunci cu siguranta veti gasi subiecte de discutie, in functie de varsta voastra bineinteles happy

5 răspunsuri:
| simiiii a răspuns:

Bunakiss! Pai abordati si voi diferite subiecte pe diferite teme, de exemplu il poti intreba ce a mai facut azi, sau daca nu stii indeajuns de multe despre el, il mai intrebi, asa-l cunosti mai bine si invers. Cam asta e tot.kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sportul preferat
animalul preferat
tu stii tema la mate rolling on the floor? ( ma rog, ce materie vrei )
ai auzit de site-ul [...]?
ma plictisesc, tu ce faci?
ai sa-mi dai un joc/ film
stii site-uri de unde as putea sa downloadez [...]?
ce mai faci?
ai inteles lectia de azi
scuze daca deranjez, vroiam doar sa stiu daca poti sa imi spui tema la [...]
scuze de deranj :d as vrea sa [... un film sa zicem si mentionezi numele filmului ]. Stiu ca tu te pricepi la d'astea. Ce-mi propui? sa-l vad sau nu? ( sau joc depinde la ce se pricepe el )

sper ca te-am ajutat laughing scuze daca unele se repeta. Te pup :* Funda?

| Johnny_3797 a răspuns:

Po-ti vorbi despre ce mai faci,cu ce se ocupa,ce hobby are,ce gen de fete ii place,care o fost cel mai hazliu caz a lui din viata,pe unde a calatorit, sa-l intrebi poate ce ii place, sa-l intrebi ceva intim ceea ce poate tu doresti sa afli si poate ceva care pe tine te framinta.Bine dara vezi si tu, sper ca te-am ajutat, MUlt succeswinking

| Memphis_6272 a răspuns:

Ceva care aveti amandoi in comun si va place dar trebuiesa fie amandoi partenerii interesati de acel subiect daca nu o sa-l plictisesti doar.

| MeDeEa14DeEa a răspuns:

Eu ma gandesc la ceva dar acum depinde de situatie. Poti sa-l intrebi daca a auzit despre cutremurul din Japonia. Poti sa-i spui unele detalii despre el, sau altceva.Astfel, fara sa-ti dai seama puteti ajunge la un alt subiect de discutie si cam veti sta sa vorbiti ceva minute-n sir.Succes...