anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce poti face ca sa il faci sa il recuceresti sa creada ca esti cea mai ce si sa vrea sa fi doar a luibatting eyelashes:X?

Răspuns Câştigător
| IQOnly a răspuns:

Cred ca aici intervine si ''chimia'',in plus trebuie sa va intelegeti, sa va respectati, cu cat il faci sa se simta mai bine in preajma ta cu atat mai mult va vrea sa stea cu tine.De obicei fetele mai vesele si mai active din punct de vedere emotional sunt mai atragatoare:X

2 răspunsuri:
| liz23 a răspuns:

Depinde ce s-a intamplat de l-ai pierdut, pentru ca tu spui de recucerire.Eu zic ca raspunsul il vei gasi comunicand cu el, incearca mai intai sa repari ce s-a intamplat in trecut, apoi sa propui o a doua incercare.La fel,parerea mea este sa nu te exprimi in fata lui, ca vrei sa fi cea mai cea si doar a lui pentru ca e posibil sa inteleaga gresit ce simti tu, sa interpreteze ca ceva exagerat.In urma discutiilor daca vezi ca nu e interesat de subiect,nu prea ai ce sa faci decat sa iti vezi de viata ta, ca pana la urma nu cred ca e ultima oara cand te vei indragosti. Daca tu vrei o relatie cu el in prezent si sustii ca vrei sa fi a lui, mai trebuie sa afli daca el vrea sa fie al tau. Bafta

| MissHappy a răspuns:

(intrebarea e pusa de o prietena :* dar iQQnly eu sunt activalaughing...) va multumesc de raspkiss

Întrebări similare