| roxynikkkk a întrebat:

Ce poti face cand fostul iubit iti zice ca ii este indiferent daca vorbeste cu tine?

26 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nimic, e fostul. mergi mai departe si nu te mai gandesti la el

greece12
| greece12 a răspuns:

Nu mai faci nimic, fostul ramane intotdeauna acolo unde trebuie, in trecut.
Iar reactia lui de indiferenta ar trebui s-o adopti si tu, macar din autoaparare.
Uita-l si priveste inainte.

| IloveME a răspuns:

Sa-l lasi in pace!
E evident ca ii esti indiferenta, iar dragostea a disparut!
Priveste inainte, un viitor minunat ne asteapta!

| mihaelaa18 a răspuns:

Pai in astfel de caz tot ce poti face este sa il ignori si sa il tratezi cu indiferenta.Este cea mai dureroasa arma impotriva cuiva.
Gandeste-te ca daca ii este indiferent daca vorbeste cu tine s-au nu, inseamna ca nu te merita, iar tu nu ai nevoie de astfel de oameni langa tine.
Capul sus! viata merge inainte, nu inapoihappy

| forever4you a răspuns:

Sa-ti fie si tie indiferent, eu nu mi-as mai pierde timpul cu el!

| BubuLina999 a răspuns:

Il ignor si eu. il tratez cu indiferenta ca sa vada cum e. probabil voi incerca sa mi vad de viata mea... posibil sa ma afisez si cu alti baieti, incep sa ma distrez, sa ies cu fetele...

indiferenta doare cel mai tare. e deja fost...

| mona a răspuns:

Nu faci nimic, il ignori si iti vezi mai departe de viata

| NoSmile a răspuns:

Buna!
Sa-i spui ''daca tot iti e indiferent, nu are rost sa mai vorbim'' si-l lasi in pace.
Va veni un moment cand iti va simti lipsa si va reveni singur!
Te pup

| Azµre a răspuns:

Nimic e fost! nu e actual!

| h3r a răspuns:

Îl iubeşti, dar niciodată n-o să-l mai primeşti înapoi.
Oricum îi este indiferent, atunci de ce îl mai cauţi? Nu-l lăsa să te domine, arată-i că şi tu poţi fi la fel.

| Dariusuu a răspuns:

Uita-l. Tu nu ai nevoie de el.

Din ce spune el, iti poti da seama ca nu da doi bani pe tine.

Asa ca mergi mai departe.

O seara placuta.

| AlbaAura a răspuns:

In primul rand sa fii demna și sa nu te umilești.Indiferența lui denota ca nu-i pasa.Sau cel puțin aparent lasa sa se ințeleaga acest lucru. Poate braveaza sau poate chiar spune ce simte.Cel mai bine e sa te retragi onorabil iar daca te mai iubește o sa se intoarca singur. Doar atunci cand pierdem cu adevarat ceva, ne dam seama ce valoare are.Numai bine!

| XyYx a răspuns:

E clar ca nu mai simte nimic pentru tine. Nu-l mai cauta, lasa-l, si trateaza-l si tu cu indiferenta.

| Pufiiiiiii a răspuns:

Sa nu iti mai pese, zii ca si tu simti la felwinking

| Katherineeeee a răspuns:

Ignora-l. Este fostul, deci nu mai are importanta sentimentala atat de mare pentru tine. Treci mai departe!

| vitaminastefan a răspuns:

Din ce spui tu, tipului pur si simplu nu-i pasa, ii esti indiferenta sau pur si simplu incearca sa pastreze o imagine de dur, asta in cazul in care tipul are framantari legat de tine. Ce ai putea sa faci tu? Idem cum este el, iar in cele din urma este fostul, daca nu mai tii la el cu adevarat si nu ai incredere in propriile puteri, mergi mai departe, trecutul este trecut, nu-l poti include in prezent sau viitor. Succes!

| roxynikkkk explică (pentru vitaminastefan):

Inaca il iubesc foarte mult!

| vitaminastefan a răspuns (pentru roxynikkkk):

Atunci de ce sa iti spulber sperantele, fie. Vezi daca nu incearca doar sa te indeparteze pentru ca are un orgoliu prea mare sa recunoasca faptul ca inca poate avea sentimente, nu iti face grija, iti vei da seama de asta si in plus poarta o discutie cu el intr-un cadru mai intim nu de fata cu prietenii comuni sau alte persoane. Succes!

| Athenna a răspuns:

Nimic, doar si tu esti indeferenta nu? e EX! de fapt (.) pentru ce mai vorbiti?

| roxynikkkk explică (pentru Athenna):

Eu inca il iubesc!

| Athenna a răspuns (pentru roxynikkkk):

Atunci dacă îl vrei înapoi acționează matur, ai răbdare, nu-i scrie mesaje, ieși cu prietenii în oraș, fa-te mai frumoasa ca niciodată, zimbeste! saluta-l dar nu il asalta cu mesaje zi de zi. Arata nepăsare, ai grija de tine cum poate avea o fata cel mai bine grija de ea. Sa nu te umilești niciodată în fata unui bărbat, capisci, ei îs atât de multi și atât de putini dintre ei merita sa fie într-adevăr iubiți, succes!

| roxynikkkk explică (pentru Athenna):

Multumesc foarte mult! Asa voi face!:*

| George_Butnaru_1996 a răspuns:

Nu e de bine

| mariaion a răspuns:

Iinseamna ca ii esti indiferenta. Tu ce credeai ca inseamna, ca o sa traiti multi ani fericiti...copii astia

| mimy1719 a răspuns:

Pai in primul rand, vorbeste cu el deschis si spune-i ce simti, sigur lucrurile se rezolva. Sper ca te-am ajutat, funda? happy

| BiGBoyYoung a răspuns:

Mai ti cumva la el? ...ca daca nu trebuie sa-l lasi in pace pentru ca daca zice ca ii este indiferant daca vb cu tine inseamna ca nici nu te-a iubit cu adevarat si nici nu i-a pasat de tine! ..deci cel mai bine l-ai lasa in pacebig grin