Nu poti sa faci nimic altceva in afara de a te conforma. Dragostea cu sila nu poate fi mentinuta. Si nici fara a mai exista atractia reciproca. Renunti si cauti/incerci sa gasesti si sa formezi o alta relatie alaturi de o alata persoana compatibila. Succes. Sanatate!
Dacă tu chiar iubești persoana aia, îi vei respecta decizia de a NU fi cu tine. Indiferent de motive.
Renunță și tu, in cazul asta meriti ceva mai bun și eu.zic să îți vezi de drumul tau chiar dacă o să doară, dar timpul o sa te vindece.
Motive personale este putin cam vag ca sa poti primii un sfat. Nu ai decat doua variante desigur. Sa renunti sau sa insisti. Dar totul depinde de natura acelor motive personale, care pot fi o cerere soptita de ajutor, o politicoasa cerere de "lasa-ma in pace", sau poate o incercare...
Un om care (te) iubește nu renunța la tine "din motive personale". Suna îngrozitor? Suna. Dar este adevarul.
"Ce poți face?"
Plângi, draga mea, plângi cât te tin plămânii, și apoi trezește-te intr-o dimineața și spune " Stop!". După care mergi înainte fără a te mai consuma pentru cineva care nu te mai vrea.
Sau... de ce sa nu sarim peste partea cu plansul? Pana la urma, n-a pierdut nimic, ca n-a existat nimic.
Uneori plânsul te ajuta sa înțelegi brusc totul .
Sa renunți și tu. Nu te-ar fi părăsit. dacă te-ar fi iubit cu adevarat. Caută alt tip. Crede-ma, exista baieti mai buni decât el. ‘)
Buna inseamna ca persoana aia nu te pretuieste si nu te iubeste suficent incat sa lase toate motivele deoparte si sa nu renunte la iubirea voastra, eu as zice sa iti gasesti persoana care te va iubi si mai ales sa te pretuiasca ❤ mult succes