| se7en_7921 a întrebat:

Ce poti face cand simti ca numai ai speranta zilei de maine si mintea ta doar la Ea sta. Fara sa te gandesti iti sar imagini in fata dar Ea numai vrea sa auda de tine chiar daca te iubeste. Ce e de facut? Sa astept? Sa nu astept?

2 răspunsuri:
| Cypronge a răspuns:

Mi se pare straniu ca te iubeste dar nu mai vrea sa auda de tine.
Nu stiu motivul ce va impiedica sa fiti impreuna, poate e din cauza familiei care nu e de acord cu relatia voastra sau vreun alt motiv, pe care poate numai voi il sititi.
Dar chiar si asa, intalnestete cu ea daca poti sau daca nu trimitei un sms in care ii mai amintesti odata ca o iubesti si ii spui si motivele pentru care o iubesti, iar daca si ea te iubeste atuncea ma trece cu vederea peste problema ce va creaza dificultatii in relatie.
Iar daca nu va dori sa mai fiti impreuna asta inseamna ca ea nu te iubeste, si ca nici tu nu ar trebui sa o faci, stiu ca e mai usor de zis decat de facut dar mai stiu ca timpul vindeca orice rana, si ca vei reusi sa uti de ea in timp, si vei gasi odata o fata care sa merite dragostea ta si sa te iubeasca neconditionat.

| se7en_7921 explică:

Daca insist mi-e frica ca se va intampla o tragedie. Daca nu insist mi-e frica de acelasi lucru. E foarte complicat, am nevoie de un psiholog, va rog trimiteti mesaj privat daca cineva e de acord sa ma consulte. Multumesc.