| denisssa a întrebat:

Ce poti face cu sentimentele pentru un baiat pe care el ti le-a aruncat la gunoi? Oare poti iubi pierderea lor? ma simt intr-o permanenta cadere din cauza lui si nu imi pot reveni, pur si simplu nu pot accepta, uita tot...straight face

Răspuns Câştigător
| adryna a răspuns:

Nimic nu se uita.dar timpul vindeca toate ranile, toate oricit de profunde nu ar fi, dar cicatricele tot mai ramin.e recenta despartirea de acesta ai cazut intr-o depresie.nu uita ca acel cineva inseamna ca nu ti-a fost sortit si el ti afost scos din cale caci cu siguranta urmeaza sa apara cel cu adevarat care merita sa ramina pe veci in inimioara ta.e greu e dificil...sentimentele sunt cea ce il face pe om sa traiasca sa simta ca exista. bucurate ca poti simti astfel de sentimente, desi ranesc acestea intaresc caracterul si il fac mai puternic.fii mindra ca ai scapat de o iubire fara viitor. pina ce va aarea acel cineva cuadevarat important iubestete pe tine si nu uita esti unika si nu merita nimeni lacrimile tale.iar cel ce te va iubi cu adevrat nu iti va da motive sa plingi...fii tare

5 răspunsuri:
| Alecsaandrra a răspuns:

Stiu sentimentele straight face e ff greu sa treci peste aproape imposibil mai ales daca tii la pers resp. Eu zic ca doar timpul poate sa rezolve asta.
Bafta!

| Lisa01 a răspuns:

Din pacate oricat timp ar trece lucrurile care ne marcheaza nu se sterg. Persoanele care reusesc sa fie cu adevarat importante pentru noi in anumite perioade ale vietii raman in sufletel si nu le putem scoate indiferent de cat timp va trece. O sa iti tresara inima si daca il vezi peste o luna si daca il vezi peste 3 anI.Tot ce poti face e sa depasesti momentul si sa lasi in urma trecutul cu tot ce tinea de el. Plangi tare descarca te si apoi iesi la o plimbare fa o schimbare de look inceaca sa fii alt om.O sa functioneze si chiar daca nu o sa il uiti o sa te faca sa nu te mai gandesti la el. Daca ai nevoie de sprijin da un msj pe privat!

| pfff a răspuns:

Id meu popik44
te astpt pe mess...sadsadsadimi pare rau pentru tine

| Mirυnα_5003 a răspuns:

Nu te merita! Da-l naiba! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragă sufleţel,sentimentele tale există,ai sentimente nu ţi le-a furat nimeni. Caută bine,bine în interiorul sufleţelului tău şi vei observa rodul bunătăţii din tine. Va înflori încurând cineva şi în inima ta,care să te merite,să-ţi merite dragostea pe care i-o vei purta. Te simţi într-o permanenţă cădere,este firesc,dar nu omenesc. Tu trebuie să te ridici,trebuie să lupţi, ştii foarte bine că viaţa este crudă uneori, de aceea luptă şi mergi mai departe cu zâmbetul pe buze şi cu fruntea sus...arată-le celor din jur că eşti o luptătoare,arată-le că nu eşti cum cred ei..."calcă" trecutul în piciore,nu privi inapoi, ca să nu se mai deschidă rănile sufletului şi croieşte-ţi propriul drum, numit Viaţă.
O seară de vis.