| Unlocked a întrebat:

Ce poti face in cazul in care nicio fata nu te place,sau nu te baga in seama, desi tu esti un tip foarte de treaba?

35 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Poti fi tu cel mai de treaba daca nu te faci remarcat. fetele vor in general baieti rai, tu fii mai destept, da-le ce vor sa aiba. sinceritate, loialitate, prietenie, apara-ti demnitatea cu demnitate, capul sus, fii baiat cand trebuie sa fii. crede-ma ca nu dai gres. fixeaza-te pe una singura, nu alerga dupa mai multe ca n-o sa prinzi niciuna. fii deosebit, fii altfel, gandeste altfel, relaxeaza-te cand vorbesti cu ele si gandeste-te la lucruri la care altii nu viseaza sa le spuna, fii tu ala ce le spune. e foarte simplu cand ai reteta suprema, nu?

| Broadband a răspuns:

Stai linistit! pentru fiecare dintre noi exista cate o jumatate sunt mai multe fete decat baieti deci avem de unde alege. gluma, daca esti un tip glumet e imposibil sa nu apara o fata de undeva

| heddy10 a răspuns:

Sa-ti vezi de viata, te alege cea care trebuiewinking

| Wøodenpints a răspuns:

Să fii "un tip foarte de treabă" după standardele tale nu e de-ajuns ca să ai parte de țâțe.
Ori ești urât ori neinteresant și n-au ce vorbi cu tine, de asta nu te place niciuna.

| Unlocked explică (pentru Wøodenpints):

Faza cu uratenia nu stiu, nu am auzit o fata sa-mi zica vreodata ca sunt urat, in fata, sau nu am avut impresia unor fete care mi-ar da senzatia ca sunt uratul depe lume, ci doar nu esti pe placul meu sau de genul meu.Si de vorbit crede-ma ca au ce vorbi, adica toti prietenii mei nu se pictisesc cu mine, am vorbele la mine, deci nici asta nu ar fi vreo problema.

| Wøodenpints a răspuns (pentru Unlocked):

Înseamnă că tu țintești prea sus.

| Unlocked explică (pentru Wøodenpints):

Sa stii ca si asta ar fi o varianta...eu sincer nu prea imi cunosc limitele, nu stiu pana unde pot sa ajung.Ca nu am fost catalogat de fete drept frumos sau urat, pur si simplu nu stiu parerea lor despre mine, ca ii alba sau neagra.

| Duucu a răspuns:

Terminați mă cu fetele.De ce vreți toți relații?

| Unlocked explică (pentru Duucu):

Pai cum de ce? Ii ca si cand ai intreba tu de ce vrei sa bei apa? laughing

| Duucu a răspuns (pentru Unlocked):

Căți ani ai?

| Unlocked explică (pentru Duucu):

20 de ce?

| Duucu a răspuns (pentru Unlocked):

Atunci e o problemă. Credeam că ești minor care vrea relații de vară.O fată te va plăcea dacă ai aceleași gusturi ca ea (ca să-ți dau și eu un sfat)

| Cristiann25 a răspuns:

In majoritatea raspunsurilor sunt mai rau dar hai ca la tine fac o exceptie.Nu cred ca esti asa urat incat sa nu se uite nicio fata la tine! Alta e problema pe care o ai:esti prea bun cu ele si te baga in friendzone sau te ia de fraier! Ai grija cum te porti cu ele!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faptul ca nicio fata nu te vrea, e dovada clara ca esti o scursura.

| MisterRip a răspuns (pentru anonim_4396):

Se vede ca esti dintr-o bucata!

| anonim_4396 a răspuns (pentru MisterRip):

Ce sa fac si eu, ma distrez pe seama copiluluihee hee
o iau ca pe un compimenthee hee

| Unlocked explică (pentru anonim_4396):

Mai,tu chiar crezi ca iti merge cu mine? laughing Du-te incearca in alta parte ca eu nu-ti curat oua da?

| MisterRip a răspuns (pentru anonim_4396):

Vai ce dura esti cu el laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani ai?

20

| anonim_4396 a răspuns (pentru Unlocked):

Multi inainte!
La varsta ta timid?
De la gradinita nu mai exista timiditate! laughing

Sunt timid dar numai cu fetele, in rest nu am nicio treaba. big grin

| Mirke a răspuns:

Poti sa citesti carti. sa te joci pe calculator, sa inveti bine, sa iti iei un job stabil. iti iei un catel o pisica, mergi la pescuit si multe altele.

| Duucu a răspuns (pentru Mirke):

Mișto motor.

| IonelaaaS a răspuns (pentru Mirke):

laughing

| SarosBogdan a răspuns:

Trateazale cu o mare indiferenta si vei vedea ca se va schimba ceva si pe strada ta.
Si de fapt ce conteaza cum arati, e o aberatia sa arati ok si multe altele...ce uratele alea care au 10 tone de fond de ten pee le si 20 kg de ruj pe bot, sunt frumoase., crezi ca toata lumea e frumoasa... e de ajuns sa ati placa tie cum arati cand iesi pe strada iar pe ele bagale de unde au iesit.

| MisterRip a răspuns:

Aici e si problema ta, esti de treaba si pentru ele esti doar un prieten esti in frendzone, in zona de prietenie, trebuie sa faci in asa fel incat sa te vada ca pe un partener de relatie, intelegi. Hai pe privat lasa-mi un mesaj si iti arat eu ce trebuie sa faci sa ai succesc cu fetele. Salut!

| Unlocked explică (pentru MisterRip):

Marian.marian9313 este id-u, vb acol.

| DNSK a răspuns (pentru Unlocked):

Nu crede toate porcariile ce le auzi..reteta e sa sa fii relaxat si sigur pe tine..nu incerca sa fii cum spun altii sa fii. nu rezolvi nimic. vei intelege asta intr-o zi

| Unlocked explică (pentru DNSK):

Da,ai dreptate!

| DNSK a răspuns (pentru Unlocked):

Ma si miram sa ma contrazici

| Intebarisiraspunsuri a răspuns:

Fetele nu prea iubesc baieti de treaba, aici este problema ta, fii mai glumet, mai apropie-te de ele

| Unlocked explică (pentru Intebarisiraspunsuri):

Pai vezi tocmai aici ii paradoxul, ca sunt si un tip foarte glumet, care stiu sa destind atmosfera, imediat imi place sa caut mereu subiecte de discutie...dar de aceea tot nu este bine straight face.

| Maryaaaaaaa a răspuns:

Observ faptul ca multi dintre cei care ti-au dat raspunsuri au pus accent pe aspectul fizic. Tinand cont de varsta pe care o ai 20 nu cred ca asta e motivul. Nu mai esti in liceu sa ai 15 ani si sa conteze mult aspectul fizic. Stii cum sunt liceenele daca vad pe unul cu ochi albastri wow cad pe spate. In Romania vedem foarte multe cupluri in care baiatul nu e cine stie ce iar fata e super draguta. Din contra vedem multi baieti urati cu fete dragute. Incearca sa schimbi anturajul. Poate in anturajul tau sunt fete care au standarde mai ridicate nu stiu ce sa zic. Poate in anturajul tau sunt baieti mai tupeisti care ies in evidenta fata de tine sa zicem. Poti sa incepi prin a fi prieten cu o fata sub standardele tale sa zicem. Asta cu siguranta ti-ar folosi ca experienta pentru viitor. Ti-ar da mai multa incredere in tine.

| Infin1ty a răspuns:

Un singur lucru. Tine capul sus si mergi inainte. Urmeaza-ti calea si nu te abate doar ca sa faci pe cineva sa te placa. Demonstreaza ca esti sigur pe tine si o sa vezi ca ai de unde alege (fete).