Tu nu trebuie sa faci nimic, doar sa astepti. Daca lui ii pasa de tine o sa iti demonstreze el cumva. Oricum, nu trebuie sa tanjesti dupa un anumit baiat... daca acesta nu actioneaza in nici un fel poti sa gasesti altul caruia sa ii pese de tine.
Parerea mea este ca ar trebui sa nu te gandesti la astfel de "scenarii" de genul:"daca ii zic acest lucru? daca ma prefac suparata? daca si daca..." Cu siguranta va veni si un momet in care vei realiza cat de mult sau nu ii pasa de tine. Dar acest moment nu trebuie premeditat, lasa lucrurile sa vina de la sine.
Bucura-te de tot ce inseamna relatia voastra!
Lasa timpul sa treaca...petrece mai mult timp cu el si fa o smecherie. i-ati niste tocuri si va plimbati amandoi.ai grija sa fi aproape de casa lui si mai departe de a ta.prefate ca ai cadea si cazi cu grija pe jos.baiatul te va ajuta sa te ridici. tu ii zici ca nu mai poti sa mergi.aici vezi cum reactioneaza... te ia in brate s-au te lasa acolo ca sa iti aduca ceva.chiar daca pleaca cu folos, te-a lasat un pic balta.baiatul adevarat te ia in brate si te duce undeva unde el sa aiba grija de tine, tandru si grijuliu.
Nu te.ai exprimat pana la sf...lui ii pasa de tine dar tie?
adica vrei sa. i pese sau ti se pare k intr. un fel te streseaza...
Te arunci in fata masinii / trenului si vezi daca te salveaza sau nu.
ps.raspunsul a fost pe masura intrebarii
Si eu am fost intr-o situatie ca a ta si stiu cum este. cea ce am facut eu este ca am incercat sa-l ignor si sa vad daca incearca sa ma impresioneze si am reusit daca nu fate ca cazi si te ranesti cand esti pe langa el si daca te ajuta sa te ridici si iti arata ca se preocupa de tine e numai al tau. buona fortuna! i! i! i! i! i! i! i! i! i!