Degeaba incerci sa ii schimbi comportamentul, dependenta, ideal ar fi ca atunci cand drumurile voastre nu se mai intrepatrund sa puneti punct definitiv si fiecare in drumul lui, mai bine cauti un om cu care esti compatibila decat sa tragi de un indolent
Poate viata reala nu-i satisface nevoile, in felul asta el se izoleaza in lumea aia virtuala plina de gratificatie si alte alea.
Nu stiu, mi se pare ca tragi de-un cal mort, din ce ai povestit.
Tot cred ca incearca sa fuga de ceva, avand comportamentul asta. Incearca sa ai o discutie serioasa cu el (nu zic ca nu ai incercat pana acu'). Vezi daca poti afla...ce-l motiveaza sa fie asa leguma. Poate are o problema. Daca zici ca nu are prieteni, poate e genu' ala de om care tine in el, distant, introvertit, nesigur pe el, anxios etc. Nu sunt sigur ca mini-santajul asta cu "te parasesc daca nu te schimbi", ar functiona. E foarte posibil sa se loveasca de-un zid vorbele astea si sa nu ajungi la el.
Acu', pricep ca ai obosit sa tot incerci si sa nu vezi nicio miscare din partea lui. La un moment dat te saturi sa mai tragi.
Nu stiu cat de dispusa ai fi sa-l lasi, in ciuda faptului ca aveti atatea in comun. Probabil tragi sperante ca la un moment dat o sa se intoarca omul cu care ai vorbit in lunile alea.
Da, eu asta as spera. Cred ca e foarte precis sa zic ca are 2 personalitati complet diferite, chiar asa e. Una care mi-a placut enorm cand l-am cunoscut si a durat cam un an, si a doua care a aparut in momentul in care m-am mutat cu el, care e complet diferita. O fi avand o problema, nu zic nu. Chiar simt ca cel la care tineam efectiv nu mai e acolo. (chiar atat de trist e..ca si cum l-as fi pierdut, pentru ca asta s-a intamplat, intr-un mod mai ciudat)
Acum, sper sa nu fi disparut pentru totdeauna. as putea sa ma prefac ca totul e ok si sa mai astept, poate revine cel pe care-l stiam dar a trecut deja destul de mult timp... chiar nu stiu ce sa fac.
E adevarat ca nu e cel mai stabil psihic om din lume. A avut depresie si diverse probleme dar nici una dintre cele de care mi-a spus nu a constituit un motiv sa-mi placa mai putin de el, uneori chiar dimpotriva, voiam sa il ajut, sa-i fie mai bine.
E posibil ca el sa fi fost mereu asa. Spui ca s-a schimbat de cand te-ai mutat la el. Poate, inainte de a te muta la el, tot asta facea, dar nu ai avut ocazia sa vezi si partea asta a lui. Ma gandesc, e doar o presupunere.
Cel pe care-l placi, cu siguranta e acolo si nu cred ca a disparut definitiv, doar ca e eclipsat de..."dependenta" asta care ti-l fura de langa tine.
Cum sa scape de ea, nu am idee...la fel cum nu am idee de ce ai putea tu sa faci ca sa iesi din impasul asta.
Si. Am vazut ca in intrebare spui "nu stiu cum sa rezolv". Nu cred ca e nevoie sa-ti asumi rezolvarea situatiei, pentru ca nu tu o creezi, ci el. Am zis asta in cazul in care te simti oarecum responsabila.
Vroiam cel putin sa stiu ca am facut tot posibilul. Si nu sunt genul care sa spuna"tot posibilul" la orice chestie. Chiar cred ca am depasit multe limite la care alte persoane ar fi renuntat la relatie. E adevarat, au fost momente bune pentru care simt ca merita orice efort, problema e ca toate sunt in trecut.
Motiveaza-l cu faptul ca il pararesti daca nu se pune pe invatat, etc.
Orice barbat face totul pentru o femeie.
Daca nu merge, imi pare rau, dar nu ar tine la tine findca nu te asculta, cum aiz is si sus nu vrea sa se schimbe.
E ultima ta sansa.
florinmare89 întreabă: