| Bibbyshor a întrebat:

Ce poti sa ii spui unui baiat care a fost impreuna cu tine si apoi l-ai vazut sarutandu-se cu alta fata in timp ce erati inca impreuna ca sa il faci sa sufere? Vreau sa sufere la fel de mult cum am suferit si eu.El a zis ca dupa vacanta de vara o sa ma caute ca sa fim iar impreuna, dar dupa cate mi-a facut in afara de faza cu sarutul eu nu vreau.As vrea sa imi ziceti cateva propozitii pe care sa i le spun ca sa il doara pentru ce a facut.Multumesc frumos!

7 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Buna! Nu ti recomand nici decum sa te razbuni, si sa urmezi sfaturile care ti le a fost date aici ~~! Vrei sa l faci sa sufere enorm si sa si de a seama cat de mult a pierdut? M ai acorda i o sansa si paraseste l cand ii e lumea mai draga! A gresit si el ce vrei sa ai un sfant langa tine? Crede ma ca e greu sa mai cunosti pe cineva care sa ti fie loial suta la suta! Daca te iubeste cu adevarat iti garantez ca se va intoarce la tine asta i cel mai important si ce daca sa sarutat cu alta.important este cat de mult se mai gandeste la tine ok? nu vei cunoaste vreodata un baiat barbat pe viitor care sa ti fie loial suta la suta doar suntem oameni deci niste pacatosi! Cel mai mult conteaza cat de mult tine la tine!~~ok? Deci nu te razbuna facandu i cine stie ce~Incearca sa te razbuni altfel in asa fel incat sa si de a seama cat de mult a gresit! adica sa l primesti din nou in viata ta si tai creaca"cand i o fi mai bine ok?

| Lur656i a răspuns:

Eu iti zic din propria experienta big grin indiferenta doare cel mai tare. in + eu m.am sarutat cu un baiat in fata lui si a innebunit de gelozie. poti incerca si tu. te pup si ai grija de tine

| h3r a răspuns:

Salutare. Fara suparare, orice i-ai spune nu o sa-l doara deloc. Din moment ce s-a sarutat cu alta, e clar.
Poti sa te pui si in cap ca nu o sa schimbi situatia.
Insa, foarte sincera ii dai un mesaj cu : ROATA SE INTOARCE. Si crede-ma ca se intoarce, chiar daca e patrata.
Fi cat mai indiferenta cu el, evita-l si uita-L! Ocupati timpul cu altceva, nu te gandi la un prost care te-a inselat, te-a inlocuit! Nu te merita, baga-ti idea asta in cap. Sentimentele tale pentru el o sa dispara curand, stai linistita. O sa fi atat de nervoasa pe el incat nu o sa te mai gandesti la iubire.
Imi pare rau pentru ce ti-a facut respectivul, evita-l ca nu mai merita nici macar un salut din partea ta.

Take care!

| TheSeventhSin a răspuns:

Buna te inteleg vrei sa te razbuni thinking, eu i-am dat sfatul asta si la prietenul meu s-a intamplat exact la fel hai sa iti spun, daca vrei sa sufere iseal si pe el dar sa te vada cand te saruti cu altcineva k?winking sper ca merge ps o sa il doara tar pentru ca el chiar daca te-a inselat si la iselat si tu o s-al doar pentru ca va fi gelos laughing iar tu o safi fericitahappy

| ilovei a răspuns:

Sa te saruti si tu cu un baiat in fata lui!

| iHate a răspuns:

Paraseste-l. E bine pentru tine, nu o sa il doara in niciun fel orice ai face, ai toata viata inainte.

| PriNcEoFRoMaNiA a răspuns:

Cea mai buna metoda dai un picior in! Funda te rog