Da tie, sa ti m ai tragi cîteva palme, sa te trezesti, ce ai de dai in femei? Esti dus cu capul? nu te intelegi cu ele? Dar ai asa multe femei? Un barbat trebuie sa fie casatorit doar cu o femeie, nu cu 7, si alte citeva zeci de amante, nu te intelegi cu ea, rezolvi situatia cu calm, vezi care e problema, nu dai in ea ca animalul, ca si femeia este om, si suferă si ea, o doare si pe ea, nu numai pe tine, esti violent.
UN SUT IN FUND inseamna un pas inainte
urmatoarea
next
ca viata e scurta gata trece
te trezesti batran imediat
nu sta dupa pi z d _
pentru ca eu am pierdut o data 2 ani asteptand una
alta data vreo 7 ani in stresuri si batai
alta data am mai asteptat dupa una 4 ani
alta data stau cu una care se poarta cu mine ca si cu un rahat dar inca o mai suport putin poate poate isi revine
dar tu daca esti tanar si inca iti mai functioneaza scula
amare atentie ca nu o sa iti mai functioneze in maxim 10 ani
ce te mint altii ca le functioneaza
sunt doar laudarosenii
acum iti merge
acum foloseste-o
Nu esste bine sa fii violent cu o femeie. Avem si noi problemele noastre. Da, uneori o femeie este de neinteles, dar, este bine sa le mai dai o sansa.Nu recurge la violenta, vorbeste frumos, comporta-te educat, va fi bine. Bafta!
Femeia nu se bate! Pt ca o sa te tina minte, si o sa-si schimbe comportamentu fata de tine, chiar o sa te scoata din viata ei. Ea vrea sa fie iubita. Daca nu te intelegi cu ea, nici despartirea nu e o solutie. Ce ar fi ca la fiecare cearta, sa se desparta orice cuplu? Nu, nu e bine. Sa ignori? Pai nu stiu. Ai putea sincer sa vorbesti cu ea pur si simplu si sa clarifici situatia. Ca daca nu crede-ma, se duce totu pe **. Si mai bine vorbiti ca sa stiti ce gadeste fiecare, si mai apoi sa incercati sa clarificati situatia. Cam asa. Daca esti indiferent, poate o sa fie si ea cu tine. Succes.
Tu nu stii ca baietii nu dau in fete? Da-ti tie 3 palme gandeste putin.Nu te intelegi cu cineva, discuta problema calm sau te desparti daca considera ea acest lucru.