Tie ce ciocolata iti place?
Indiferent daca e cu alune sau amaruie, iti va satisface nevoia de dulce si pofta de ciocolata, iar ideea in sine e sa mananci ciocolata, nu sa compari gusturile in gand....Ca-ti faci pofta degeaba.
Bună!
ZÂCI CĂ SâNTEŢI VENIŢI DI PĂ ALTĂ PLANETĂ!
Să mă bată cucu de nu!
Ce te frământă pe tine ce-mi place mie în dormitor?
Da îi problema fiecăruia ce-i place, dai dovadă de o indiscreţie totală, n-ai pic de respect!
Am spus-o cre că de n ori şi o repet, NU-MI EXPUN INTIMITATEA PE INTERNET, cu asta am spus tot!
Te pup!
@ingerinfrant, intrebarea nu era pentru tine personal, nu ti-a scris un mesaj privat incat sa te simti atat de lezata. Ia lectii de la greece12 daca vrei ca un raspuns sa fie si util si inteligent si fara isterie.
Nu-ti convine, nu raspunzi.
Btw pentru ce-l mai si pupi? probabil n-ai pe cine deloc, cred.
Si de ce "tipi" asa?!
Scrie in intrebare "ingerfrant, te rog sa raspunzi"?
Asta n-ar trebui să se numeasca "îngerfrânt" ci "inteligenţăfrântă"!
Mie-mi place cand sta drept in sus, si partenera la orizontala.am auzit de unii ca le-ar place; ei in genunchi si ele in picioare.o fi adivaraaaat?
Sunt mult persoane care le plac asa
Mare Ți-e grădina, Doamne!
Asta te intersează pe tine, poziția? Important este sa te simți bine și împlinit cand faci DRAGOSTE.
Fiecare cuplu își desfașoară activitatea diferit, se cunosc și se iubesc în felul lor.
Dacă tu simți într-un fel, atunci o faci fără sa te intereseze de modul celorlalți de a se manifesta în pat.
Ca să-ți răspund la întrebare, orice pe la spate.
Bv frate un raspuns foart bun
Io doar am pus o simpla intrebare si voi aberati ca nu ma intereseaza...Da nu raspunde daca nu te intereseaza
Ma,la cum ai pus intrebarea, cred ca iti cam place shaorma. Eu ca si barbat iti raspund sincer : nu am nicio pozitie preferata, scopul meu in pat este acela de a imi satisface partenera si in acelasi timp sa ma simt si eu bine!
Cedry2k1995 întreabă: