Eu unul vreau o fata care sa fie mai nebuna, iubitoare dar sa nu cada repede in pat, si sa nu o vad ca moare dupa mine sau alte siroposenii. Vreau sa fie ea in stare sa ma dea cu adevarat pe spate, sa-mi dea viata peste cap
Sa fie desteapta in primul rand, sa stie detoate, sa stie sa se distreze dar sa fie frumoasa dar devreme acasa
Sunt mai multe topuri de baieti uni prefera ca fata sa arate bine sa aiba cu ce se mandri, Pe mine pe de alta parte cel mai mult la o fata ma atrage atitudinea, sufletul, bunatatea....nu conteaza mereu exterioru, vreau sa stiu ca ma iubeste.dar in ziua de azi gasesti rau asa ceva. sper ca team lamurit.
Daca vrei sa stii cum vrea baiatul pe care il placi sa fii, intreaba-l pe el, nu pe TPU.
Aprob ca intrebare stupida!
Un baiat la o fata? Depinde : unii vor c*r, sani, sa fie suor de manipulat pentru sti tu ce, alti vor o persoana prietenoasa, zambitoare cu un suflet mare care te face sa te simti wow, iar alti vor doar partile exterioare.
Pai fata ar trebui sa fie iubitoare, sufletista.....si sa faca cei place baiatului..acum depinde de baiat! funda?
anonim_4396 întreabă: