Acum bineinteles ca relatiile stabile, dar intr-o vreme am experimentat aventurile de 1 noapte, de maxim 1 luna.Si nu regret acea perioada a vietii.Consider ca m-a maturizat, ca am capatat experienta. Dar dupa parerea mea iubirea dintr-o relatie stabila nu se compara cu nicio senzatia sau satisfactie oferita de acele nopti. Dar fiecare isi face viata cum crede.Bafta dar tie?
Depinde...
Relatiile stabile pentru cei care se iubesc cu adevarat iar aventurile cand nu prea ai chef, sa investesti sentimente intr-o relatie.
Nu stiu creka aventurile
adica asa is eu, dar stiu ca la un moment dat trebuie sa am o relatie stabila ca sa pot sa-mi intemeiez o familie
dar mia am pana atunci
si in prezent asta este parerea mea
in viitor cu siguranta o sa-mi schimb parerile
pe curand!
Sincer, de felul meu sunt o fire tare zăpăcită. Ceea ce ţi-ar da impresia că sunt doar aşa ...pentru o aventură.
Prefer relaţiile stabile. Şi urăsc persoanele care stau doar de-am pixu cu un băiat respectiv fată.
So Stupid.
Buna, prefer relatiile stabile, nu imi plac aventurile.Consider ca e mai bine sa fiu cu un singur baiat, sa am o relatie serioasa cu el, unde sa existe iubire, incredere, respect, comunicare, etc...
Nu sunt genul care sa prefere aventurile, si imi place mai mult sa am o relatie calumea, asa cum am cu prietenul meu, nu mai vreau pe altcineva, nici aventurile de o noapte...nu sunt fana.Sunt cu prietenul meu de 2 ani si numai el a fost singurul din viata mea in acesti 2 ani, nu l-am inselat niciodata, nu m-au interesat altii, desi am avut ocazii, nu am vrut.Si inainte de a fi cu el, nici atunci nu am avut aventuri, am avut cateva relatii care au esuat, nu a fost sa fie.
Relatiile stabile.Nu cred ca ma atrage sau ma va atrage vreodata o aventura.Sunt o persoana care adora linistea in detrimentul adrenalinei
Acelasi raspun ca si "202"! Acolo unde e o relatie serioasa sunt si aventuri. Deci 2 in 1
Pai aventurile cu amici.adica la un party sa stau cu unu din ei si doar atata
Relatile stabile...hmm.nu imi place sa fiu controlata
Nimic din ce ai zis ( am suficient cu amicii ca ma prapadesc de ras cu ei fetele sunt o problema in societate )