Daca esti un/o tocilara asta nu inseamna ca esti numai cu scoala si nu te mai preocupa alte lucruri, tocilar inseamna sa tocesti o lectie sis a nu stii nimic din ea. Si eu prefer fetele rebele.
La fel, dar nici prea rebeli ca apoi cine stie unde se ajunge.
dar si tocilari daca sunt draguti, dar sa mai exist si eu pe langa ei, nu doar carte
De fapt, eu as prefera un prieten rebel, dar sa mai fie uneori si tocilar.ca,nu e interesant numai un fel! unul rebel, ar trebui sa mai aiba ceva si in cap.La fel ca si cel tocilar care trebuie uneori sa fie rebel!
Am o verisoara mai mica ce-i drept umbla numai cu interlopi abia iesiti de la tu-haus.Se scalda in bani si in partide amoroase libere. Dar fiecare cu drumul lui. A incercat sa ma faca baiat bun dar m-am tavalit pe jos de ris si ea tot imi zicea de bani si eu ma tineam de burta de ris ca nu puteam sa-i explic sa inteleaga.Este extrem de greu sa te inteleaga cineva plecat pe drumul asta.
Bai eu am invatat ceva in viata asta probabil a fost al doilea lucru dupa cuvantul mama "tocilarele se f. cel mai bine" poate mai sunt baieti pe aici sa ma aprobe, probabil e doar un mit, sau poate nu?
deci daca pot raspunde si baietii pe aici eu prefer o fata tocilara
AMIN!
Tocilari? poate te referi la cei care invata, adica inteligenti... normal ca prefer baietii inteligenti deoarece ei stie cand sa fie rebeli si stiu cand sa se opreasca. Un rebel, o sa ajunga sa mance din rebelitatea sa pe la 40 de ani(daca nici cand va creste nu-si da seama).
Eu prefer sa fie de treaba, sa fie inteligent dar sa stie si sa se distreze, sa nu te plictisesti in compania lui si sa ai tot timpul ce sa discuti. Fiecare cu preferintele sale. (Nu e frumos ce e frumos, e frumos ce iti place! - dar totusi conteaza si cum arata si ce are in capushor...)
Tot timpu ia si fa in asa fel ca cel cu prioritate sa nu aiba fite Daca are fite tot timpu o sa ai de suferit. curvar, golan, betiv...
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: