Din pacate nu-mi plac nici baietii-catelush, dar nici smecherii care nu stiu sa iubeasca!
In ultima instanta as accepta unul mai sufocant; macar ma iubeste, nu?!
Cristi draga, in general, fetele nu prefera nici unu nici altul. Daca fac parte din una din aceste categorii cred ca ar trebui sa incerci sa te schimbi.
Bafta!
) Insensibilul, o sa avem mai multe in comun si sunt mai mari sansele sa fie bun de ceva. Si aici ma refer la integrale, ecuatii logaritmice sau chiar fizica moleculara.
Nici-nci defdapt de obicei fetele vor ca iubitul\prietenul sai aibe aceleasi calitati ca ale tatalui ...defapt eu nu vreau un baiat sensibil si dimpotriva foaret curajos increzator puternic si iubitor poate si intelagator vezi u depinde de fiecare fata cum are parintele eu nu prefer nici unu dintre cei 2 ork sper ca te-am ajuat :-H
Niciunul
nu as vrea unul care sa ma ignore, dar nici un fatalau din ala plangacios nu as vrea...
mai bine insensibilul
@ ATHOS draga incearca sa nu mai faci pe psihologul, deoarece esti putin cam penibil'a, raspunde la intrebare sau nu.
Bafta!
Nici cici
preferam un baiat dragut si fizic da si sufleteste, care ne poate apara si care sa ne iubeasca
in fine...si alte 10000 de lucruri marunte
nu poti sa spui ca baietii nu s pretentiosi!