Pai cred ca o relatie bazata pe sex no limit si fara prejudecati impune automat si o doza de incredere, deci cred ca ar face casa buna amandoua
Una este de durata, cealalta dureaza pana apare altul care se bazeaza pe sex si nu are prejudecati, si este mai frumos sau mai bogat decat tine... hai sa fim seriosi, doara nu crezi ca, daca sta doar pentru sex, va prefera mataranga ta oricarei alteia?
Uff, n-am citit bine intrebarea, am crezut ca intrebi care e diferenta..., este clar totusi, din ce am scris anterior, ca prefer o relatie bazata pe incredere.
As alege o relatie bazata pe iubire. Daca nu exista iubire, mi-e greu sa cred ca va exista incredere. Cu sexul imi hranesc placerile trupesti (care sunt efemere) deci, nu aspir la sex, ci la placerile sufletesti, pe care le hranesc cu iubire.
Varianta a. Prefer ceva frumos si de durata decat mult si putin. Din ciclul stiati ca... "porcii au orgasm 30 de minute iar leul in perioada de imperechere face sex cu partenera 2 zile la rand? (bine inteles cu ceva pauze pe acolo, ca doar nu e tonomat) Asa ca eu prefer sa fiu porc. Deci mai bine o relatie bazata pe incredere decat sex cu orice necunoscuta.
Evident ca relatia bazata pe incredere. Daca este incredere atunci relatia este de durata.
Prima varianta, ca o relatie bazata pe incredere se dezvolta si devine o relatie destul de puternica si ai si sex, pe cand o relatie bazata pe sex are foarte multe dezavantaje
Bye:*
As alege o relatie bazata pe incredere.
Am avut prea mult parte de aventuri si de relatii doar pentru sex.
Este mult mai frumoasa o relatie bazata pe incredere
Mie imi place o relatie in care sa le combini pe amandoua... fara incredere nu merge oricum, fara sex merge insa sexul ajuta si te apropie intr-o relatie
O relatie bazata pe incredere ca la un moment dat o sa fie sh sex. K nah.asta face relatia mai stabila sh mai de lunga durata :X