Nu as putea spune o combinatie exacta. Fiecare fata are un look al ei care ii face sau nu cinste. Depinde de fiecare fata. Fiecare in parte are o culoare care o avantajeaza. Asta e valabil pentru toate aspectele.
Fiecare fata are farmecul ei. M-ar putea atrage orice fata care stie sa se puna in valoare estetic, spiritual si intelectual.
Ca sa iti raspund totusi la intrebare ( desi e un raspuns superficial pentru ca nu e general valabil ) :
brunete / ochi albastri / 1, 65 - 1, 70 / pupacioasa / directa / machiata fad
Sa fie normal.Recunosc ca ma atrag brunetii cu ochi verzi, nici prea inalti dar mai inalti ca mine, nu-mi plac tipii populari si nici cei excesiv de pupacios, direct si cat se poate de comunicativ.
Bruneta, caprui, inalta, pupacioasa(mai ales), directa, naturala.
asa este ea. bine... nu prea inalta... 1. 70
O bruneta asa mai satena. cu ochii ca ai tai. inalta. cred. pupacioasa. directa. si care poarta o bluza rosie
Poi...eu aleg fata bruneta cu ochii caprui, sunda(1. 65) pupacioasa, directa, si machiata... dar nu exagerat
O fata de incredere, sincera, cuminte, serioasa, de casa, linistita, cu care sa ai ce vorbi, care te poate ajuta in momentele mai grele cu o vorba buna si multa caldura sufleteasca, o fata care sa te inteleaga cu bun simt, respect, multa educatie si naturala (nu stiu daca mai exista asa ceva... poate doar in vise sau in basme). Nu o fata perversa, schimbatoare, cu nasu pe sus, egoista, rautacioasa, usuratica, necioplita, fara minte si care vorbeste doar ca sa nu fie liniste. Decat una ca asta, din urma, mai bine 4 scanduri, un cantec linistit, cateva floricele si un drum linistit.catre locul fericirii totale...
Bruneta - ochi verzi - inalta - pupacioasa - directa - naturala
imposibil, de altfel... dar sa visezi e gratis