anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce preferati pentru prima intalnire: Plimbare/Restaurant/Cafenea/Club/O activitate pentru care aveti pasiune comuna.

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu prefer plimbarea in parc sau cafeneaua, asa ai timp sa dicuti, sa il cunosti pe celalalt mai bine, te auzi (nu ca la club), nici nu esti stresat de felul cum mananci, daca dai pe tine etc (ca la restaurant).
O activitate as lasa pentru a 2-a intalnire, tenis de ex. sau sa ma invete el ceva nou.

lolita
| lolita a răspuns:

Restaurant, plimbare, club in aceasta ordine. asa petrecem mai mult timp impreuna.

| Andreea9311 a răspuns:

Plimbarea combinata cu cafeneauaz:Xlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Plimbare.

| Notme a răspuns:

Mai intai activitatea dupa, acea plimbarea, asa aveti despre ce sa vorbiti daca sunteti timizi.

| alexa a răspuns:

Eu prefer o plimbare prin parc sau oriunde...
este o okzie placuta si avem si timp sa vbm pentru a ne cunoastewinking

| psiholoaga a răspuns:

O cafenea. Daca nu picam pe aceeasi lungime de unda, pot pleca mai repede decat din club sau dintr-o activitate comuna. Iar plimbarea poate fi dupa cafenea, daca ne placem reciproc.

| ioanaa a răspuns:

Pt inceput putem merge la o plimbare, asa descoperim ce puncte de interes comun avem. Apoi un suc ceva, e o ocazie sa devenim mai intimi stand la masa, ii pot atinge mainile din "greseala" sau chestii de genul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Club

| CrucifiedCountess a răspuns:

Plimbare si/sau Cafenea.

| catalina_2916 a răspuns:

Eu prefer o plimbare...pentru a ne simti mai relaxati ca sa discutam mai liber...in plus la o cafenea sigur am putea fi deranjati, la club ar fi galagie prea mare, iar la restaurat o lasam pentru urmatoare intalnire...happy