anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce pretentii ai in alegerea unui partener/e?

Răspuns Câştigător
| Emma30555 a răspuns:

Sa îmi placa, sa știe sa se comporte, sa fie sociabil, sa fie om normal, în ziua de azi normalitatea e mai greu de obținut

| RAY a răspuns (pentru Emma30555):

Si voi aveti mari pretenti in ziuda de azi

21 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Am mai spus.Sa fie respectuos,civilizat,sa ma iubească si inteleaga, sa imi ofere afectiune si atenție, sa fie matur si cu capul pe umeri, sa isi dorească o familiile, sa fie hanic...

| RAY a răspuns (pentru Freya1):

Ceea ce si ai deja

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

winking

| alina2k18 a răspuns:

Sa fie un barbat adevarat [nu agarici plangaciosi dupa foste ] si sa o aiba de 20 cm!winking

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Sa nu cedam de nervi in acelasi timp laughing
Tu?

| RAY a răspuns (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Eu cand vad ce curve,tarfe, ipocrite, false, prefacute, perverse sunt in tara asta nu am nici o pretentie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa fie "perfectã", pentru mine.

| Vikaa a răspuns:

Frumusel,inalt,dragut cu mine,sa stie meserie adica sa f*ta, inteligent, sa nu fie gelos ca ma arunc pe geam, sa nu fie genu ala de sta pe spatele prietenei, alte pretentii nici nu cred ca mai am.

| lilith16 a răspuns:

Sa nu încalce ce vreau eu cu exactitate si e o listă lunga dar sunt sigura ca exista baieti de genu((: spre ex. pun mult accent cand vine vorba de personalitate, inteligenta, o personalitate originală si diferita aduce puncte bune pentru mine, sa fie deschis la minte, sa stie mai mult decat ce stiu eu, sa fie slabut fizic, fara muşchi, nu imi prea plac, nu exagerat, de fizicul ala sa arate acceptabil, sa nu uit ca pun accent in gustul de muzica si judec după asta pentru ca muzica iti schimba gândirea si etc.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru lilith16):

Inteleg ura fata de manele, dar daca muzica iti schimba gandirea, ar trebui sa imi dedic toata viata lui satan si fiu un criminal in serie.

| lilith16 a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Hmm, poate "schimba" e un cuvant prea "puternic", hai sa folosim ca o influenţează, dar totusi, ce asculti?((((:

Rock industrial, melodic death metal, black metal, groove metal, hard rock, soft rock, folk metal, thrash metal, metalcore si muzica clasica.

Am ascultat cam 2 ani metalcore, metal alternativ, rock alternativ, pop rock, rock electronic, deathcore, dar acum m-am dat pe emo rap/trap

Ce trupe de obicei?

Am puţine trupe sa dau exemple ar veni: bmth(albumele vechi ca acum s-au prostit), soad, slipknot, Marylin Manson(nu e trupa dar imi place) si mai ascultam câteva din Korn

Nu sunt deloc rele, ultima chiar e genul meu, ai gusturi bune(:

| RAY a răspuns (pentru lilith16):

Va combinati copii?

| LionTrap a răspuns:

Pentru mine o fată trebuie să fie sociabilă, trebuie să se comporte bine cu partenerul și trebuie să fie normală

Întrebări similare