anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce prezervativ(mărime, diametru nominal) se potrivește la circumferința 15 cm(grosime 4.77)?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Oricare numa sa nu fie importat din china sau vietnam

| anonim_4396 explică (pentru mgtow):

Eu nu as merge pe oricare. Riscă să ia prezervative extra large și apoi alt risc : sa piardă prezervativul prin interiorul partenerei laughing. Tu ai merge cu încălțare 45 chiar dacă porți 43?

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

Prezervativele sant universale nu-s piese de masini sa vina la mm facute. Daca aveai cocioaba cat un cal faceai comanda speciala

| corbulalbrosu a răspuns:

1.) Cercul cu circumferinta de 15 cm daca este aplatizat rezulta o latime (dubla) de 7, 5 cm adica 75 mm.
2.) Pentru ca prezervativul dupa montarea sa pe penis, sa stea bine fixat, nemiscat si imposibil sa alunece de pe penis, trebuie sa stranga destul de tare penisul, pentru ca si in cazul in care penisul incepe sa-si piarda erectia si incepe sa-i scada grosimea, si in acel caz prezervativul trebuie sa ramana la fel de bine fixat in continuare.
3.) Pentru a se realiza aceasta cerinta largimea APLATIZATA a prezervativului trebuie sa fie mai mica cu 10 - 15 unitati de marimea, astfel ca in cazul prezentat rezulta ca din acea marime de 75 mm latime aplatizata a circumferintei penisului tau, se scad o data 10 si apoi 15 si rezulta largimea/marimea probabila a prezervativului care carei marime este cea corespunzatoare pe penisul tau adica : un prezervativ care are marimea 60, 63 sau 65 daca este notat prin numere, sau marimea XL sau XXL daca este notata prin litere.
Marimea corecta/corespunzatoare a prezervativului potrivit pe grosimea penisului o determini prin 2-3 incercari succesive. Multa sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu oare ai știut să îți masori corect penisul? Cum adică circumferința 15 cm și grosime 4, 77? Circumferința e de fapt grosimea penisului și în mod normal masori cu centimetrul pentru croitorie. Învață să faci diferența între lungime și circumferința care este și grosimea penisului.

Lungime - masori de la baza osului pubian pana la capul penisului.
Circumferința (grosime) - înfășoară un centimetru pentru croitorie pe penis și asa afli cati cm ai grosime.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru anonim_4396):

Perimetrul cercului, adica circumferinta unui obiect cilindric, reprezinta raportul existent intre constanta pi (3, 14), diametrul cilindrului si lungimea perimetrului.
15 cm (circumferinta) : 3, 14 (constanta) = 4, 78 (diametru/grosime)

| anonim_4396 explică (pentru corbulalbrosu):

Nu degeaba ca am trecut precum rața pe apă la orele de matematică. Niciodată nu am înțeles matematica.

| CiupercuțulCrăcănat a răspuns:

Ti-ai luat-o la șubler? laughing

| Alexxxxxandraxxx a răspuns:

Aproape toate. Odata dadusem de un tip care nu voia sa o faca protejat pentru ca cica o avea prea mare. Si eu am pus un prezervativ pe picior si l-am tras pana la genunchis si am facut si poze. Daca a intrat tot piciorul meu acolo, sunt sigura ca intra si orice penis. Daca vrei poza cere-mi instagramul in privat happy