Nu ai ce sa schimbi la tine, tocmai asta e, ca ai nevoie sa fii natural, tu insuti. Ceea ce ai tu nevoie sa faci este sa iesi in locuri mai aglomerate; stiu cam ce inseamna sa fii pasionat de informatica, am si eu un prieten, plecat in Anglia, si are cam aceeasi poveste ca si tine. Pierde mult timp in fata calculatorului si de multe ori uita sa si manance. Mergi prin parcuri, cafenele sau mai stiu eu prin ce locuri publice domestice, unde sa ai sanse sa intalnesti o fata draguta si "de viitor". Nu iti mai face griji ca e ceva in neregula cu tine. Ai drumul tau in viata si e bine sa ti-l urmezi; daca pe drumul tau se va nimeri si o fata buna, sufletista, cu atat mai bine, dar nu devia tu de la drumul tau doar pentru a simti iubire. Oricum, slabe sanse sa nu gasesti pe cineva, esti inca mic pot spune, 19 ani e o varsta frumoasa.
Bafta si nu-ti face griji!
Poate esti prea timid, totusi nu trebuie sa renunti, continua si intr-un final iti vei gasi o prietena.Sau poate esti tu prea pretentios si asta ar putea fi un motiv.
Mult succes.
Probabil ca ai ales un alt drum in viata..iti place sa privesti dragostea cum spuneai mai sus."ador chiar si sentimentul de a fi indragostit, in sine" poate ai alte prioritati in viata cum ar fi invatatul in momentul de fata..nu intotdeauna e usor. Daca nu iti vei pune in prim-plan obiectivul de a avea o prietena nu vei reusi niciodata..TREBUIE sa vrei sa iti faci noi prieteni..sa iti largesti orizontul cultural in cazul tau. Vorbeste cu colegii tai de facultate, organizati cate o iesire in oras la un suc, o pizza ceva si poate printre acei colegi sunt si fete care pana la urma iti vor placea..nu intotdeauna aspectul fizic e important ci si modul in care gandeste persoana, modul de viata(daca fumeaza/bea/consuma droguri ) si binenteles sa te inteleaga.
Iti doresc toate cele bune si succes in a-ti atinge scopul
Buna strainule, eu sunt clona ta din viitor. Parca ai fi eu cu vreo 3 ani mai mare. Am aceleasi pasiuni ca tine si aceleasi caracteristici si pot spune ca si aceeasi probleme. Eu am renuntat sa mai caut iubirea, si stau intr-o vagauna de oras la capatul pamantului. Iti pot spune doar sa fii linistit si sa astepti sa te loveasca "autobuzul magic".
Hmm, ciudat sa gasesc astfel de persoane.
Ce pot sa zic, invata sa ai rabdare. Esti tanar. Eu am 18 ani si am o relatie de un an si iti spun ca e bine pe de-o parte, dar pe alta parte nu. Distreaza-te, asigura-ti viitorul si apoi gandeste-te la ceva serios.
Si daca gasesti, nu te grabi. Lumea e inselatoare.
Multa bafta!
AndrewTate7789 întreabă: