Depinde de varsta si de organism. daca ai 30 de ani si esti fata e mai complicat. unele nu au nimic fizic, altele au si fizic si psihic(dar nu-ti imagina ca-s de dus la socola).
de barbati nu vb ca ei o au pe prietena lu stanga si ...nu stiu vreo unul sa nu apeleze la ea cand nu are altceva. in afara de ciudati n-au nica.
Corect!
Se spune că după 25 de ani încep mușchii vaginali să devină rigizi, pierzându-și din elasticitate, ceea ce va face grea o penetrare și de aici vor rezulta și probleme de natură psihologică, frica de a întreține relații sexuale, frigiditatea.
Femeile nu au prietena lu stanga? Ce feminista esti. Voi va bagati castraveti in pasarica si spuneti de barbati care se folosesc doar de maini.
Asa cum tu esti misogin imi permit si eu sa fiu misandrina. ai vreo problema? mergi la politie si fa o plangere.
Nu sunt misogin, ti-am aratat ca femeile sunt mai prejos decat barbatii cu privire la masturbari. Tin minte ca pe TPU era pustoaica care si-a bagat un tub de fixativ in fund si i-a ramas dopul inauntru, sa nu mai mentionez si "m-am masturbat cu stiloul, raman gravida" si alte cele.
So..cry me a river.
Aia cu fixativul sunt sigura ca am vazut-o intr-un film cu un homosexual. poate n-ar trebui sa crezi tot ce zic astia de se plictisesc pe aici. ca sa nu mai zic ca nu are cum sa se intample asa ceva.
esti misogin pentru ca ti-ai permis sa generalizezi si ai insinuat ca eu mi-as baga castraveti...
in plus subiectul era legat de cei care nu au viata sexuala, ceea ce in cazul femeilor nu e iesit din comun. pe cand in cazul barbatilor... eu n-am intalnit nici unul care sa nu se fi masturbat.
Iti lipsesc neuroni draga mea. Citeste de 10 ori ce am scris eu, si sa imi spui daca am zis eu ceva de tine in mod special. Am generalizat, cum ai facut si tu. Stai linistita acolo unde esti tu, 70-80% din femei se masturbeaza, si 80-90% din barbati se masturbeaza (date luate dintr-un documentar de pe Nat.Geo).
Rectific, nu a fost pe TPU faza cu fixativul, mi-a spus-o o prietena care e stagiara intr-un spital, nu cred ca ai de unde sa stii.
In orice caz, iti spun eu ca la ce minte au fetele de 12-16 ani in ziua de azi, masturbarile cu periute de dinti, morcovi, castraveti si coada de la matura nu sunt fictive.
Nici nu ma asteptam sa dai de vreunul care nu se masturbeaza, pentru ca cei care nu se masturbeaza de obicei sunt "calugari" (se insoara cu Biblia gen) sau sunt prea inchisi la minte crezand ca masturbarea e un lucru rau.
Pun pariu ca si in timpul relatiei cu tine, tot se masturbau. Ultima afirmatie ia-o cum vrei.
Nu ma lua cu "draga".
tocmai ca nu ai zis nimic de mine in mod special, sau de alta, ci ai generalizat. iar explicatia mai departe la asta ti-am spus-o deja.
cat despre cauzuri extreme, stai calm ca am intalnit si eu destule inclusiv cu sticle de sampanie spate in anus (asta a fost destul de socanta)... dar asta nu inseamna ca nu sunt si femei care nu fac sex deloc.
cat despre barbatii care nu se masturbeaza deloc, o cred, doar in contextul in care au ce "munci", sau pe cine "munci".
Asa e, nu te contrazic.
insa eu ma refeream la actiunea in sine si la faptul ca cei care nu fac deloc nimic ar putea avea niste disfunctii la nivel fizic(sau alt timp de probleme in cazul femeilor, inclusiv noduli la san). cei care se masturbeaza compenseaza cumva si nu li se intampla nimic (in special barbatilor. in fine acuma depinde si cat de dependenti sunt de acest obicei, iarasi multe variabile si fiecare cu al ei rezultat...).
imi cer scuze, ai dreptate, m-am exprimat gresit.
Probleme le au mai mari fetele, se distrug psihic si au probleme de sanatate in continuu. La baieti ii mai usor, sau isi fac o laba le trece, daca nu o face atunci prin somn oricum ejaculeaza.
De ce nu dai tu o funda frumoasa? pai, nu se intampla mai nimic (la baieti), dar poti intreba un doctor sau ceva asemanator, la femei este mai grav, bafta