Cu siguranta ii place sa dea limbi in pasarica si o si place pe ea, pentru ca nu poti face asta unei femei de care nu esti atras. O iubeste? Nu stiu, dar cu siguranta o place din punct de vedere fizic.
Bravo lor, inseamna ca se satisfac dupa preferintele fiecaruia.
Aici nu-i musai implicata iubirea, ca satsifactia sexuala poate fii un serviciu cu benefcii de ambele parti, sau poate fii un serviciu numai dintr-o singura parte, dar pentru acela se apeleaza la bani, ca sa-l plateasca.
Daca faptul ca iti cobori sau nu capul e tot ce iti trebuie ca sa decizi ca cineva iubeste sau nu e cam tristuc. Nu trebuie neaparat sa o iubeasca, poate doar ii place sa faca. La fel cum sunt si fete si baieti la care le place sa primeasca dar nu sa faca.
Mai sigur dovedeste dezinvoltura si dezinhibitie, decat dragoste. Insa cele doua nu se exclud.
Mai cred insa si asta e doar parerea mea, ca dragostea nu este completa si adevarata daca nu este reciproca. La fel cred ca si dezinvoltura este o risipa de timp daca nu e reciproca.
Eu "simt" ca intrebarea este generata de frustrare si cred ca nu exista suficienta comunicare in acel cuplu.
Sexul oral nu inseamna dragoste dar nici nu exclude ideea de dragoste.
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: