| Question_3829 a întrebat:

Ce rau s-ar putea intampla daca ar afla prietenea mea ca am facut sex cu mama ei? sugestii?

13 răspunsuri:
| Cheloo20cmRecords a răspuns:

Ar vrea s-o faceți în 3

| R_8074 a răspuns:

Sunteti doi retardati, si tu si maica.sa aia curva. Prostilor, v.ati batut joc de fata aia care probabil te iubeste, si pe tine si pe maicasa, doi nenorociti care v.ati batut joc de ea. V.as impusca in locul ei

| MariaIoana a răspuns:

In primul rau, nu stiu ce fel de mama e ea.Ma rog...Tu de ce ai facut lucrul asta? Ce ar spune prietena ta?! ca i'ai inselat increderea, si e mult mai dureros caci ai inselat-o cu mama ei.Asa se strica si relatia dintre voi doi si ce e mai important, relatia dintre ele doua:mama si fiica.
Ce sa zic...bafta,si pe viitor gandeste inainte de a actiona, nu iti lasa "motanelu" sa faca ce vrea elwinking

| adrianajollie a răspuns:

Uulaughing ce frumos...
idem fcsb

| CoquineNoire a răspuns:

Armasarule,ai pus'o! laughing muta'te din oras sau din tara

| LostLady a răspuns:

Ar fi geloasa tu ce crezi smug. Ce imaginatie bogata ai laughing.

| DeeaLovee a răspuns:

Se va despartii de tine, si cu mama ei va inceta relatia mama-fiica. Wow rolling eyes

| Anyshoara_9937 a răspuns:

In primul rind soryy de vb urite dar mama e o kurva si o nenorocita saramana fata ce mama are dar tu c eminte sai sa faci sex cu mama prietenii tale? Doamne lumea isi iesa din minti, fi fost in loku fetei va impushkam pe ambii...

| andiflorescu a răspuns:

Pai in primul rand nu fi atat de prost incat sa ii zici, spera ca nu va vazut nimeni si in al doilea rand thumbs up bravo pentru realizare (serios la ultima parte)

| Bubu9110 a răspuns:

De acord cu R, MariaIoana si Anyshoara...

Cum ai putut sa-i faci asa ceva bietei fete?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

MILF fantasies...
Du-te pe redtube si vorbeste acolo cu ceilalti membri despre visele tale.

| Brandusha16 a răspuns:

C mama are. ii arde d babardeala l varsta asta:O straight face. u ai fost "destept" sh te.ai lasat usor l masa. pai daca pisica ridik coada. pakat d fata. s vede ca n.o iubesti ca daca o iubeai n.o babardeai p masa. penibil! straight face

| GamingSiAtat a răspuns:

Ii zici ca e farsa de 1 aprilie laughing)