| ShowTim3 a întrebat:

Ce reactie ar avea o fata daca prietenul ei i-ar propune sa incerce sex anal big grin de curiozitate...

9 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Depinde foarte mult de tipul şi durata relaţiei pe care o au! Dacă este vorba de o relaţie simplistă, cât de cât conservatoare, nu cred că încape vorba de aşa ceva.
În schimb, dacă este o relaţie în care partenerii au ajuns la un anumit nivel şi în care ambii sunt permisibili şi gata să încerce lucruri noi, presupun că este sugestia este acceptabilă.

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Sigur fata ar zice ceva gen... OH SHIT!

| FucktheSystem a răspuns:

„Fă-mi oral și mai vorbim"

| DanceWithTheLittleGirl a răspuns:

Eu nu sunt de acord cu asta. i-as tranti niste injuraturi care nici nu le pot scrie aici.

| RawGrey a răspuns:

Ar sări pe tinerolling on the floor

| BissiBee a răspuns:

Eu iti spun in numele meu..Las considera un nesimtit si as crede ca numai aia vrei de la mine..trebuie sa fi mai finut sa o lasi pe ea sa decida asta.Nu ii poti cere un asemenea lucru, trebuie sa fie pregatita sa faca un asemenea pas, sa aiba incredere in tine, si daca ii propui si vezi ca te refuza nu o presa, las-o pe ea sa decida cand sa faca pasul asta:*

| Bogan9028 a răspuns:

Cum sa-i zica?! se duce cu ea in camera, decat ei doi si apoi, usor usor o sa faca

| coco64 a răspuns:

Depinde de relatie, cat de mult comunicati, cum va intelegeti! Daca nu sunteti de mult timp impreuna si stii ca fata e mai retrasa, mai conventionala, mai romantica, eu zic sa taci si sa nu ii propui ever asa ceva. Risti sa se desparta de tine si sa te creada si obsedat!

| TheBoyFromVeniceBeach a răspuns:

L-ar bate!