| asdf2kpower a întrebat:

Ce reacție ați avea dacă părinții voștrii v-ar aranja o întâlnire cu un tip(ă)?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Am vazut un film candva pe tema asta, pai isi considera fiul imatur, timid si vrea sa i faca un bine, sa isi faca si el o familie

6 răspunsuri:
| Florinrm97 a răspuns:

Acceptabil, daca as merge la o intalnire de genul si mi-ar placea fata si as vrea sa ies la mai multe intalniri pentru ca as vrea sa o cunosc mai departe, super, daca nu, aia e, n-am castigat decat experienta laughing)

| SG1995 a răspuns:

Dacă tipa e pe gustul meu e ok.

| Freya1 a răspuns:

Nu cred ca mi-ar face mama asa ceva laughing.
Daca ar fi dupa mama nu m-as marita nici la 50 de ani deci ar fi imposibil.

| Laila12Izabela a răspuns:

Dacă băiatul ar fi ok,dragut, sociabil, atunci nu as avea nicio reacție deplasată, dar daca băiatul ar fi un fel de șoarece de biblioteca atunci m-as certa rau cu părinții, barem daca imi aranjează o întâlnire sa fie cu cineva mai de doamne ajuta.

| asdf2kpower explică:

Bă nu știu de voi, dar dacă e să aleagă maică-mea o gagică pentru întâlnire nu m-aș duce, că sigur și-o alege după chipul și asemănarea ei și nu vreau asta. laughing

| HazelEyes77 a răspuns:

Nu stiu cum as reactiona as fi foarte surprinsa si nu neaparat in sensul bun. Ai mei nu ar face niciodata chestii dintr astea ei chiar nu intervin in viata mea amoroasa intotdeauna mi au respectat alegerile/intimitatea. Cred ca ar fi fost destul de aiurea sa mi aranjeze o intalnire si probabil as fi refuzat politicos.

Întrebări similare