Ca m-am nascut in tara asta de **** si ca acum stau sa citesc intrebari de genu in loc sa ma duc sa dau foc la parlament(daca as putea as fi mai mare decat dumnezeu).
Buna, ...Sora mea era mai mare cu 4 ani ca mine, ea, ocupandu-se mai mult cu sportul, era mai mereu plecata in cantonament, atunci cand era plecata ii ducem dorul mult, dar cand venea acasa, o dispretuiam, ma certam cu ea tot timpul, saream la bataie, iar ea ma lasa sa dau in ea, off doamneee nu a trecut mult timp si din pacate sora mea a murit la 17 si 9 luni, acum as da orice sa fie langa mine sa ma sfatuiasca, sa ma inteleaga prin ce trec, dar din pacate nu mai este si imi e un dor de ea, greu de exprimat, acum realizez ca ce bine e sa iti respecti aproapele, si sa le oferi dragostea atunci cand ii avem langa noi, ulterior nu mai are valoare nimic...asta e lucru de care nu sunt mandra de loc, poate ca daca as mai fi avut o sora, trecea totul altfel, dar nu eram decat noi doua si un frate. acesta este un lucru care il regret si nu sunt mandra de mine de loc papa si o zi buna
Eu eram cu prietenul meu si erau doua fete care ne placeau si cand sa ne apropriem de ele au plecat fara sa stie ca vroiam sa-i vorbim...
Ca nu pot sa-i zick "Te YuBeScK" baiatului pe care-l plack foarte mult...Inainte sa ma intalnesc cu el sau sa vb pe mess, imi fack planuri ca o sa-i zick...
Dar...cand intra pe mess sau ne intalnim incepe sa-mi bata inima foarte tare, sh abia pot sa-i zick "Buna!"sau sa-l intreb ceva