| rose_7192 a întrebat:

Ce relatie credeti ca ar putea rezista mai bine.(la departare/pe messenger/etc)? Ce ar trebui sa faci in momentele critice ale unei relatii la departare, ca sa pastrezi respectiva relatiehappy?

9 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Astfel de relatii la departare chiar daca se pastreaza o vreme, se racesc dupa un timp

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Astfel de relatii la departare chiar daca se pastreaza o vreme, se racesc dupa un timp

| tukhey23 a răspuns:

Daca iubesti pe cineva cu adevarat, nimic nu te va desparti.Nimic.hee hee

| maiamichel a răspuns:

CRED CA TREBUIE SA VORBITI DESPRE ACESTE MOMENTE CRITICE SI SA STABILITI IMPREUNA CE ESTE CEL MAI BINE DA FACUT!

| Raluca_7548 a răspuns:

Daca nu v-ati vazut niciodata..ai sansa sa ramai cu botul umflat..stii vb aia.."ochii care nu se vad,se uita" ..bine..sunt cazuri in care o relatie poate rezista..dar la un moment dat isi face aparitia neincrederea si te-ai simti tradat.Daca va iubiti si unul dintre voi pleaca dupa o perioada..poate rezita o relatie la distanta.

| Raluca_7548 a răspuns:

Daca nu v-ati vazut niciodata.ai sansa sa ramai cu botul umflat.stii vb aia."ochii care nu se vad, se uita" .bine.sunt cazuri in care o relatie poate rezista. dar la un moment dat isi face aparitia neincrederea si te-ai simti tradat. Daca va iubiti si unul dintre voi pleaca dupa o perioada. poate rezita o relatie la distanta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vo stiti cel mai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exact in aceeasi situatie sut si eu ...am o prietena de 19 ani sta in italia ( e romanca) iar eu stau in romania... dar ne intelegem destul de bine si avem un 1 si jum ...doar ca am aflat ca se drogheaza si am lasat-o acu 2 saptamana ...asa ca e un risc...big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand afli sa-mi spui si mie. O sugestie: bazeaza-te pe intuitie