In primul rand nu manca / daca mananci mananca incet si rumega bine. Uita-te mereu in fata, nu in dreapta/stanga deoarece te va lua ameteala apoi starile de greata. Tine geamul deschis. Cam atat stiu. Pa-pa! :*
Ca sa nu-ti fie rau trebuie tot timpul sa fii relaxat, sa calatoresti cu masina cu placere nu numai ca trebuie s-o faci. Pune muzica linistitoare dar poate ca sa nu adormi pune muzica rock ca sa ai dispozitia "prospata". Dar cel mai bine muzica lenta ca sa mergi cu masina calma. Sau i-as cu tine ceva de mancat cum ar fi ceva de rontait, salatinii, sau fructe bune ca sunt si sanatoase. Iti va trece. Bafta
Si eu am rau de masina si intotdeauna cand merg stau in fata, sunt copilot , bea apa, tine geamul deschis
Salut si eu am avut acesete probleme pentru inceput am luat multa apa cu mine pe masina apa plata fructe nu prea maninc pe masina greu eventual fructe ceva usor si ai sa vezi ca functioneza nu te indopa cu medicamente ca titi faci rau serios doctori foarte cunoscuti in romina mi-au spus. funda vot:X mersi