| Ricaion589 a întrebat:

Ce replica as putea spune unei fete pe care o cunosc si de asemenea si ea ma cunoaste? Vreau sa o agat dar de fiecare daca mă blochez si nu mai zic nimic ca sa nu ma fac de ras

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ca sa nu te mai blochezi,cultiva-te.
Pune mana pe o carte buna,vezi un film de calitate, mareste-ti orizonturile in special in sfera romantica.
Te vei simti mult mai sigur pe tine si chiar vei putea initia o conversatie grozava pe tema filmelor vazute sau a cartilor citite... oricum, un lucru e sigur.
Te vor inspira si-ti vor da o noua forta mentala, te vor ajuta sa gandesti altfel, sa vezi lucrurile altfel si sa nu te mai pierzi.
Niciodata!

| Violleta2022 a răspuns:

Replica dai cand exista deja conversatie intre voi, dar in cazul de fata nu este nimic, deci nu ai cui sa dai replica, adica sa-i raspunzi.
Ideal este sa INTITIEZI tu conversatia... dar te sfatuiesc sa o faci fata in fata cu fata, ca mesajele nu mai au nici o valoare, fiindca fetele primeste zilnic zeci de mesaje de la oligofreni si analfabeti, pe care le ignora.
Daca vrei sa agati fata, apai mergi si vorbeste-i in persoana!

| Ricaion589 explică (pentru Violleta2022):

Da. Am si zis fata in fata ca pe internet nu ma mai complic. O sa incerc sa deschid conversatii

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ricaion589):

Asa sa faci!
Fii increzator in puterile tale ca nu poti da gres cand ii vorbesti frumos si politicos unei fete.
La cate mesaje din astea primeste o fata in mesageria ei, nu stie care dintre voi este serios, care face misto, care flirteaza si care doar pierde vremea.
Daca vrei sa obtii ceva in viata, nu trimiti niciodata mesaje, mergi personal acolo si rezolvi problema! Succes!

| blackann a răspuns:

Mergi si spune-i ca vrei sa va babarditi.

"fiindca fetele primeste zilnic zeci de mesaje de la oligofreni si analfabeti, pe care le ignora."

Violetta strikes again. rolling on the floor)) orice "sfat" de-al ei se termina cu jigniri sau scenarii paranoice.

| Ricaion589 explică (pentru blackann):

Credeam ca doar eu cred asta deapre Violetta. Pare severa de multe ori dar acum nu mi s-a parut