Păi i-ai putea spune un simplu ˝ Mulţumesc! ˝ asta ar da dovadă de simplitate şi sună şi drăguţ în momente de genul acesta.
Dacă spui ceva de genu : ˝ Vaaaii mersii şi tu eşti tare drăguţ ˝, ˝ Nu cred că sunt foarte frumoasă, dar totuşi mersii de compliment ˝ sună camp prea... aşa. Cuvinte ce le auzi la toţi. Şi arată ca şi cum nu ai mai auzit ceva de genu şi este o minune că ţia spus-o el.
Un simplu ˝ Mulţumesc ˝ este de ajuns. Aşa dai dovadă te o fată ce nu se lasă cucerită de orice idiot.
Sper că te-am ajutat.
Succes.
"Multumesc" si zambesti. Dar unul care insista pe o replica atat de lame, e cam dubios.
"ce baiat indraznet"( si zambesti..ca sai dai de inteles ca tio plactu ce tio spus)
Uhh... Ce a ajuns omenirea. Sa apelezi la internet pentru o replica stupida. Use your god damn brain!
In primul rand ii zambesti si ii multumesti pentru compliment iar apoi poti si tu sa ii spui ceva care sa ii faca placere. de ex ii poti spune ca iti place bluza lui, parul lui, pantalonii. poti sa ii spui ca e dragut sau ca si el e frumos. funda?
Din pacate marea majoritate a baietilor se limitea za sa admire "ambalajul".
probabil nu-i intereseaza "continutul".
relatiile de prietenie ar trebui sa aiba la baza sentimente, afinitati, an fine lucruri ce necesita timp si o cunoastere a caracterului
apoi se poate trece la o alta etapa.
oricui ai place sa fie flatat, magulit sa auda lucruri frumoase despre sine dar sa nu cadem an capcana superficialitatii.ai grija....si mai ales nu te grabi ca vor fi destui ce-or constata ca a fost darnica natura cu tine.
)))))))
Cred ca doar un zambet finut si un simplu "multumesc'' este de ajuns! :*
Nu zici nimic. Zambesti si te uiti in ochii lui, daca si tu il placi la randul tau. Eventual ii zici merci, cu aceleasi gesticulatii . Eu ca baiat, asta as vrea sa vad de la o fata
Nu spui nimic zana mea te duci la el si ii faci un dans din buric faci si tu dansuri delea de face ala regina pirandelor sa mor eu regina mea da chiar ca esti buna buna rau de tot pupateas
faranume30 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: