Replicile de genu asta sunt o prostie si sa fim seriosi ce fata cu ceva in cap se lasa pacalita de asemenea aberatii?! Deci daca fata in cauza nu e vreo pitipoanca cu creierul cat o aluna mai bine lasi replicile si vorbesti normal cu ea.
''Ai o fata de-mi sta ceasul'' e cel mai potrivit lucru sa i-l spui unei fete. Acum lasand gluma la o parte SystemFucker are dreptate.
Nu mai este nimic de zis System Fucker le-a spus pe toate! Fa cum spune el nu vei da gres! ))) Merita 2 fundite
Pt a cuceri o fata trebuie:
1. Sa ai bani si valoare, daca nu, iti cumperi ..gasesti la kilogram
2.Sa fi in relatii proaste cu limba romana.
3.umorul tau sa fie inspirat de radio, mai exact de taraf radio
4.nu fii dragut cu ea, trebuie sa-i arati ca esti BO$$, ca ea e doar o sclava a ta.
5.NU uita: cu cat mai mult aur la gat si imbracaminte roz cu atat mai bine
6. Vorbeste-i cu "fa"
7.fa glume cu ea ca si cu prietenii tai.
8.complimenteaza-i sanii astfel "ce tate faine ai, ma lasi sa le ling?" sau "tatele alea parca caer sa fie folosite "
"TATE TATE TATE!"
9.lauda-te ca ai obiectul sexual mare si ca sti sa satisfaci o femeie.
Cat umor, te rog, lasa-mi impresia asta. Ei fi tu glumet, dar cine stie cate proaste vor sta in limba dupa raspunsul tau. Mai bine nu mai risca data viitoare.
Sunt de acord cu tine, bun raspuns, meriti funda.
Buna gluma...
Te duci la Praktiker, îţi cumperi o sapă d-aia şmecheră cu acţibilduri chestii...să faci vâlvă în sat, după aceea te duci pe uliţă şi când vezi o fată îi spui: "Vrei sa prasim impreuna?", o cuceresti 100%!
Sper ca esti sarcastic...ca altfel mi-e mila de tine
Din punctul meu de vedere avand in vedere ca sunt fata vreau sa te informaz ca replicile de genul acesta sunt invechite si chiar de prost gust, incearca sa fii dragut si de treaba, poate sa-i faci cadouri, ceva mici atentii adica sa nu faci greseala de a o impresiona cu replici pentru ca te va considera cocalar si nu e bine.
Levya întreabă:
anonim_4396 întreabă: