| guesswhosback a întrebat:

Ce reprezinta dragostea pentru voi?

Răspuns Câştigător
| bulgaras_3493 a răspuns:

Ceva minunat, fermecat. Dragostea o gasesti doar 1 data cu adevarat.Nu trebuies confundate cu atractia.sau placutul

Exista o vorba trista. poate(mia chiar imi place)
Dragostea nu spune cand vine. dar te anunta cand pleaca sad

7 răspunsuri:
| Hmmmm a răspuns:

Totul
dragostea este motorul tuturor lucrurilor pe care le fac pentru ca sunt consteinta de faptul ca daca nu fac cu dragoste ceea ce fac, nu o sa iasa nimic bine.
si sunt la fel de constienta de faptul ca daca nu ar exista iubire in jurul meu ceva ar lipsi, un lucru esential pentru ca viata mea sa mearga bine. poate asta este si motivul pentru care as lupta impotriva oricui daca as stii ca persoana iubita de mine ar merita asta.

| WiPi a răspuns:

Nimic special laughing

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niste puncte de suspensielaughinge prea complicata...niciun barbat nu poate intelege ce e in capul unei femei, nici daca se pune in locul ei

| тecнιннιlα a răspuns:

In citatul de la dayany (Dragostea nu spune cand vine. dar te anunta cand pleaca) sunt de acord.

Pentru mine inseamna sa gasesc o pers care ma iubeste, o iubesc, respect etc. happy. O sg data iubesti cu adev. si cat ai incerca sentimentele acelea nu le pierzi, poate vn altele noi pentru altcineva dar niciodata la fel de intense love struck.

Parerea mea este ca si cel mai insensibil si rece om iubeste in adancul sufletului. D`zeu ne-a creat din iubire, deci ne este imposibil sa nu avem sentimente.

oricum. te simti minunat cand iubesti, simti ca totul are sens ca totul iti merge bine, ca plutesti. iar cand dragostea se spulbera devi o "fantoma", in mintea ta nimic nu mai are sens, totul se prabuseste, toata lumea "iti vrea raul". Dar pentru tine ce reprezinta? Cum descri acest sentiment in mintea ta? :*

bb :d.

Întrebări similare