Pentru mine reprezinta incheierea un sezon. Fiecare anotimp e romantic in felul lui. Primavara reprezinta revenirea la viata a naturii, inceputul unui nou ciclu. Vara reprezinta bucuria, caldura, plimbarile pe timp de seara. Toamna este romantica din punctul meu de vedere pentru culorile ei calde, pentru faptul ca fiind cel mai trist anotimp accentueaza micile bucurii carora nu le-ai fi dat importanta in timpul verii. Iarna are si ea farmecul ei, plimbari, bulgari de zapada, schi, sarbatori, colinde, etc.
La intrebarea ce reprezinta ea insasi as putea sa intru in detalii tehnice privind pozitia Pamantului fata de Soare, dar nu cred ca la asta te refereai. Multa sanatate.
Cui i se mai pare trist sa ridice mana. Adica pe bune, ce legatura are asta cu categoria unde ai postat?
Caderea frunzelor tine locu' de ploaie...e trista.melancolica.si ireversibila, exact cum e si timpul, inseamna ca nu poti aduce in prezent ce a trecut.Nu imi place,e prea tacuta,nu mai sunt strazile asa populate,cum e vara,are tente de film alb-negru, fara audio in el, doar stropii de ploaie care cad peste tabla de la balcon sau gresia de la geam si sentimentul de somn.Toamna invata natura sa o ia de la capat.de exemplu,pomilor le cad frunzele, sa imbrace pamantul pentru iarna, dar le dau iar.sunt niste luptatori, deprinzi o invatatura din asta. Poate ti-am facut tema.
Dupa cum am mai spus, caderea frunzelor pentru mine reprezinta tristetea, teama, incordarea... toamna inseamna cam acelasi lucru cu ceea ce simt in acest anotimp, opus cu primavara (asta pentru ca m-am nascut si primavara). Daca toamna simt teama si apasare, primavara inseamna renasterea, speranta, revenirea la viata.O seara placuta sa ai!