anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce reprezintă pentru voi fericirea?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Starea de bine a sufletului!
Pa, pa.

| mihaelaa18 a răspuns:

Buna:*pai pentru mine fericirea reprezinta un lucru foarte important.Imi place atunci cand sunt fericita,cand ceea ce mi-am propus mi-a reusit, cand imi merge bine cu scoala si multe alte motive pentru ca are as putea fi fericita.Cel mai frumos lucru in viata este acela de a fi fericit, pentru ca stii cum se spune ca doar o viata ai si trebuie traita indiferent de cum este ea zambesti si mergi mai departe.

| Castiel a răspuns:

Atunci cand esti in stare sa faci orice absolut orice chiar daca nu iti place ai fi motivat sa o faci deoarece te simti DIVIN nu ai cuvinte pentru a exprima cum te simti! parca ai fi in al 9-lea cer si nimic nu te poate pune intr-o stare proasta asta daca nu cumva persoana care te face fericit/a (presupun ca despre asta este vorba nu?) a patit ceva sau tea parasit/inselat cu altcineva! sau s-a intamplat o NENOROCIRE MARE doar atuncia fericirea este adios! sa zic asa... nu prea sunt cuvine care sa descrie fericirea adevarata cu cuvinte-.-

| Cheloo20cmRecords a răspuns:

Pentru mine fericirea inseamna STEAUA BUCURESTI

| effect a răspuns:

"Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata, dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata " :-)

| nimiiiiiic a răspuns:

Bunahappy. Pentru mine fericirea e simplu fapt ca ma trezesc dimineata in acelasi loc, pot simti razele soarelui ce-mi ating suav genele, am pe cineva care ma iubeste si e cu mine la fiecare pas, am cele mai bune prietene pe care nu le-as da pe nimic pentru ca fara el nu stiu ca m-as face. Lucrurile marunte iti aduc fericirea. Asta inseamna pentru mine fericire>big grin

| AlinaMarianaIipc a răspuns:

Pentru mine inseamna TOTUL nu te obosesc cu texte ample. Pt mine e intreaga mea viata, universyl si speranta mea FERICIREA

| B_2165 a răspuns:

Buna, pai hai sa iti spun si eu parerea mea, fericirea poate fi de mai multe feluri, oriunde ai fi trebuie sa fi fericit pentru ca. poate acea fericire si gadire pozitiva si un zambet poate bucura pe cineva fara sa iti dai seama, cel imi mic gest poate face o persoana fericita... fericirea este bunatatea sufletului de a impartasi ce simte nu numai lui insisi ci si celor din jur. Asa ca fi happyhappy:X.

| Rapture a răspuns:

~ un raspuns clasic~ : timpul petrecut pe buda.

Oh. Stai. Iar am incurcat categoriile.
T/A now arriving, baby.

| Rose9 a răspuns:

Nu exista fericire. E doar o iluzie.

Cand ti se pare ca esti fericit cineva iti trage pamantul de sub picioare si iti dai seama ca totul a fost o iluzie.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru mine fericirea reprezintă totul. Pentru că un chip zâmbăreţ atrage o persoană,iar de aici ia naştere iubirea. Sunt fericită când iubesc şi sunt iubită.
Dacă unii sunt fericiţi că cineva îşi face griji pentru ei,eu sunt fericită să ajut cât pot pe cei dragi,să-i ocrotesc şi să le ofer dragostea mea necondiţionată.Nu-ţi poţi închipui câtă fericire îmi aduc zâmbetele celor mici (unde fac voluntariat) şi câtă fericire îmi aduc ei ştiind că se simt în siguranţă în braţele mele. Sunt fericită când iubitul meu are zâmbetul pe buze şi-mi spune "La multi ani " cu un buchet de trandafiri grena sau roşii intens, pe care ii ador. Fericirea se vede în ochii celui iubit, precum şi în aceluia care iubeşte. Ochii sunt oglinda sufletului. Ei nu mint!
Sunt fericită când vine mami acasă şi-mi zâmbeşte cu lacrimi în ochi spunându-mi "mi-a fost dor...te iubesc mult". Sunt fericită când văd un cuplu ţinându-se de mână şi zâmbind unul altuia, când văd un mire şi-o mireasă că-şi leagă destinele printr-un jurământ veşnic...sunt fericită dacă tu zâmbeşti; nu-ţi pot vedea zâmbetul, dar ştiu că el există pe buzele tale.
Sunt fericită că am putut ajuta.
O zi frumosă în continuare.

| BOBO_4099 a răspuns:

Ce intrebare e asta?

Întrebări similare