Iubirea este foarte rara. A cunoaste sufletul unui om înseamna a trece printr-o revolutie, pentru ca daca vrei sa cunosti sufletul unui om trebuie sa-l lasi si tu sa ajunga la sufletul tau. Trebuie sa devii vulnerabil, total vulnerabil, deschis. E riscant. E riscant sa lasi pe cineva sa-ti ajunga ala suflet, e periculos, pentru ca niciodata nu stii ce iti va face acel om o data ce va ajunge sa-ti cunoasca toate secretele, toate ascunzisurile. De aici frica. De asta nu ne deschidem. Cunoastem pe cineva superficial si credem ca ne-am îndragostit. Periferiile se întalnesc iar noi credem ca noi ne-am întalnit. Dar de fapt nu este asa. Nu esti periferia ta. De fapt, periferia este granita unde sfarsesti, ea doar te înconjoara ca un gard. Periferia este locul unde sfarsesti tu si incepe lumea.
Iubirea e pur si simplu nebuna. Nu apare niciodata cand si unde crezi ca va apare. E firesc sa fie asa. Iubirea e altceva decat minte si asta inseamna ca atunci cand e iubire adevarata mintea nu mai conteaza. De aceea marile iubiri par imposibile mintilor obisnuite. Nu e nimic neobisnuit aici. Iubirea care nu trece de barierele mintii nu e iubire adevarata. Si viata, existenta vrea iubire adevarata. Dar pentru aceasta ne verifica si ne pune fată în fata cu iubiri aparent imposibile. Daca trecem examenul, atunci suntem facuti pentru iubire, daca nu il trecem atunci mai avem nevoie de timp ca sa întelegem ce e cu adevarat important in viata.
Iubirea trebuie sa fie o relatie plina de prietenie, în care nimeni nu este superior, în care nimeni nu decide cum sa se desfasoare lucrurile, in care partenerii sunt pe deplin constienti că sunt diferiti, ca abordarea lor în ceea ce priveste viata este diferita, ca modul lor de viata este diferit si, cu toate aceste diferente, se iubesc. Ei nu vor gasi nici o problema. Nu încercati sa creati ceva suprauman. Fiti umani si acceptati omenescul celuilalt, cu toate slabiciunile inerente naturii umane. Celalalt va comite probabil greseli, tot asa cum comiteti si voi, si va trebui să invatati. A fi împreuna inseamna a invata sa iertati, sa uitati, sa intelegeti ca si celalalt este la fel de uman ca si voi.
Nimic, doar o pasiune care are legatura cu un mecanism mecanic alcatuit din mai multe componente cele mai importante fiind gabaritul depasit, pedalele si volanul.
Nu cred ca poate cineva sa spuna exact ce inseamna iubirea pentru el.
Eu unu' cand ma gandesc la iubire si la iubita mea, pur si simplu mi se umple inima de fericire si raman fara cuvinte. E un sentiment ...nush superb, pe care nu "il gasesti pe toate drumurile". nu am cuvinte sa explic oricum.e cel mai frumos sentiment pe care il poate simtii o persoana..parerea mea
Eu am avut un esec cu prietenia cu care vb de atata timp si mi-a luat-o un ca*cat pot sa spun ca iubirea e un sentiment frumos, in schimb pentru mine e multa durere !
Iubirea,iubirea este cel mai frumos sentiment pe care il poti avea pentru o persoana
nu conteaza daca iti este ruda, prieten/prietena, sau iubit/iubita
acest sentiment este unul fffff puternic, pe care nu il poti pierde cu usurinta:*:*:X
Este un seniment diferit, ceva extraordinar, ceva ce nu se poate exprima prin cuvinte. :X atunci cand simtiii ca esti fericita, cand ai face absolut totul pentru acea persoana cand iti sta gandul numai la ea :X un sentiment minunat si foarte foarte puternic :X ceva inexplicabil in cuvinte :X! Funditsssaa !?
Un vis frumos care dispare cand te trezesti. Am auzit ca oamenii sunt ingeri cu o singura aripa, ca sa poata zbura doar impreuna, iubindu-se. Dar ce faci cand dragostea dispare si te prabusesti? Te mai poti ridica?
Mutubal întreabă: